Halloween la grădiniţa „Dumbrava Minunată” (foto)

dumbrava-minunata1dumbrava-minunata2dumbrava-minunata3 dumbrava-minunata8 dumbrava-minunata7 dumbrava-minunata6 dumbrava-minunata5 dumbrava-minunata4
Pentru a scăpa de „vrăji şi de temeri”, copiii de la Grădiniţa cu Program Prelungit (GPP) „Dumbrava Minunată” din Satu Mare au ieşit azi, 30 octombrie în curtea instituţiei pentru a da foc vrăjitoarelor confecţionate chiar de mânuţele loc.

Potrivit directorului GPP „Dumbrava Minunată”, Nicoleta Mihali acţiunea a fost pregătită încă de aseară (marţi, 29 octombrie) când un grup de 50 de părinţi au ornat sălile cu dovlecei şi diverse obiecte specifice sărbătorii de Halloween. „După ce şi-au terminat munca, părinţii au fost serviţi cu dovlecei copţi şi cu ceai de măceşe. Activitatea a continuat azi dimineaţă când copiii au venit la grădiniţă îmbrăcaţi în diverse personaje şi au început să colinde din clasă în clasă cerând bomboane”.

După ce au terminat colindul copiii au ieşit în curtea grădiniţei unde împreună cu educatoarele au dat foc vrăjitoarelor confecţionate de ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.