Cei care nu îşi asigură locuinţele vor fi amendaţi

Dorel-Coica
Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica trage un nou semnal de alarmă pentru a-i avertiza pe cei care încă nu au încheiat contractele de asigurare a locuinţelor.

Potrivit edilului Sătmarului, Poliţia Locală va avea o secţie specială care se va ocupa de verificarea acestui aspect. „Lăsăm până ce trec sărbătorile dar de la începutul lunii ianuarie vom face controale. Suma pentru aceste asigurări nu este atât de mare. Este vorba despre aproximativ 20 de euro pe an”, spune primarul.

În schimb, amenzile sunt mult mai drastice. Astfel, cei care nu şi-au plătit asigurarea pe locuinţă vor fi amendaţi cu sume cuprinse între 100 şi 500 de lei. Potrivit şefului Poliţiei Locale Satu Mare, aceste amenzi nu vor putea fi plătite în decurs de 48 de ore.

3 Comentarii la "Cei care nu îşi asigură locuinţele vor fi amendaţi"

 1. alegeri 2016   30 octombrie 2013 at 6:37 pm

  Si noi cetatenii te vom amenda in 2016 cu cartonas rosu.
  La ce sa faci asiguare obligatorie cand municipiul nostru nici nu se afla in nici unul dintre cazurile asigurate (inundatii cuntremure),doar pentru ca Ramona a vazut la stiri inundatiile de la Galati.
  Halal oameni va inconjoara domnule primar, unu si unu.

  Răspunde
 2. ALCIBIADE   31 octombrie 2013 at 11:20 am

  creati o companie de asigurari de stat si lucrurile se rezolva , companiile private de asigurari nu au credibilitate ,sant interesate doar de profit si cam atat .

  Răspunde
 3. televizor   31 octombrie 2013 at 3:57 pm

  NU MAI VREM AMENZI, NU MAI AVEM BANI, NU VREM ASIGURARI DE LOCUINTE! VREM SA TRAIM, VREM LOCURI DE MUNCA SI VREM SALARII!

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.