Vacanţă creativă pentru şcolarii mici

biblioteca-judeteana--satu-mare
Biblioteca Județeană Satu Mare şi Centrul de formare „Biblionet” organizează în perioada 4-8 noiembrie, pe toată durata vacanţei şcolarilor mici, activităţi creative precum atelier de origami şi atelier de teatru de umbre.

„La solicitarea copiilor care au participat în perioada vacanţei de vară la activităţile din cadrul clubului de origami, am considerat oportun să organizăm şi în această scurtă vacanţă activităţi similare. De această dată, în fiecare zi, în intervalul orar 10.00-11.20, vom confecţiona obiecte decorative specifice sărbătorilor de iarnă precum: ghirlande, globuri, reni, oameni de zăpadă, brăduleţi şi alte asemenea” a declarat bibliotecara Violeta Tarţa, iniţiatoarea atelierului de origami.

În ceea ce priveşte atelierul de „Teatru de umbre” acesta se va derula zilnic, în aceeași perioadă, între orele 11.30-13.00 şi se adresează copiilor cu vârsta de peste opt ani.
Înscrierile la cele două ateliere se pot face la Secția de împrumut pentru copii a bibliotecii, până în data de 1 noiembrie, zilnic de la ora 09.00 la ora 16.00, sau la numărul de telefon 0261-711199. Participarea la ambele ateliere este gratuită.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.