Consiliul Judeţean va închiria o parte din parterul Policlinicii Vechi

policlinica-satu-mare
Consilierii judeţeni au aprobat în şedinţa ordinară de azi, 28 octombrie scoaterea la licitaţie a unei părţi din spaţiul situat la parterul Ambulatoriului nr. 2 (Policlinica Veche) de pe strada Gheorghe Lazăr din Satu Mare.

Potrivit celor declarate de preşedintele CJ Adrian Ştef va fi licitată o suprafaţă de peste 300 metri pătraţi pentru închirierea spaţiilor pentru o farmacie dar şi pentru efectuarea investigaţiilor cu Computerul Tomograf, RMN, osteodensitometrie, elastografie, mamografie şi colonoscopie.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Mircea Govor spune că „această procedură a fost gândită pentru a aduce firme puternice care să asigure şi aparatura medicală pe care noi, în momentul de faţă nu o avem şi să fim sinceri, nici nu avem posibilitatea să le achiziţionăm. Pe lângă asta vom obţine şi bani din chirie. Licitaţia pentru acel spaţiu va porni de la cel puţin 4.000 de euro”.

Adrian Ştef a mai adăugat că nu vor mai fi închiriate spaţii pentru cabinete medicale private aşa cum a fost înainte de reabilitarea Policlinicii. Redeschiderea Policlinicii este programată pentru începutul anului viitor după ce spaţiul va fi dotat cu mobilier nou şi aparatură performantă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.