Olimpia a învins FC Bihor cu 2-0 (galerie foto)

olimpia-satu-mare-06olimpia-satu-mare-01olimpia-satu-mare-02 olimpia-satu-mare-03 olimpia-satu-mare-04 olimpia-satu-mare-05 olimpia-satu-mare-07 olimpia-satu-mare-08 olimpia-satu-mare-09 olimpia-satu-mare-10
Olimpia Satu Mare s-a impus azi, 26 octombrie pe teren propriu învingând echipa FC Bihor cu scorul de 2 la 0. Meciul a contat pentru etapa a VIII-a, a Ligii a II-a la fotbal.
Echipa fanion a Sătmarului a primit azi vizita bihorenilor, formaţie situată pe locul 9 în serie cu un total de 8 puncte acumulate în şapte etape. Cele două echipe s-au întâlnit din nou în Liga a II-a după 7 ani.

Cel care a deschis scorul a fost Daniel Feier în minutul 13, după o centrare inspirată a lui Gavrilescu. Feier reuşeşte să-l învingă pe portarul bihorenilor trimiţând balonul în poartă din careul mic. După golul lui Feier bihorenii au preluat controlul asupra meciului însă nu au reuşit să înscrie. La pauză scorul era de 1 la 0 în favoarea echipei noastre.

În minutul 66 al partidei Villand şutează de la aproximativ 18 metri reuşind să-l surprindă pe portarul bihorenilor. Acesta înscrie al doilea gol pentru Olimpia asigurând victoria „galben-albaştrilor”.

În etapa a IX-a, pe 2 noiembrie, Olimpia Satu Mare va juca în deplasare cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.