Ziua Armatei Române sărbătorite la Carei şi Satu Mare (galerie foto)

ziuaarmatei1ziuaarmatei2ziuaarmatei3mircea-dusaziuaarmatei4 ziuaarmatei5 ziuaarmatei6 ziuaarmatei7 ziuaarmatei8ziuaarmatei9 ziuaarmatei10 ziuaarmatei11 ziuaarmatei12 ziuaarmatei13 ziuaarmatei14 ziuaarmatei15 ziuaarmatei16 ziuaarmatei17ziuaarmatei19 ziuaarmatei20
Azi, 25 octombrie au avut loc manifestări dedicate „Zilei Armatei Române”, evenimente organizate la Carei, Satu Mare dar şi în alte localităţi din judeţ. La manifestările de la Carei şi Satu Mare a participat şi ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa.

Totodată, la evenimentele organizate în cele două municipii au participat parlamentarii sătmăreni, prefectul Eugeniu Avram, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Adrian Ştef, vicepreşedintele Mircea Govor, conducerile primăriilor din cele două oraşe, reprezentanţi ai partidelor politice, elevi dar şi cetăţeni care au venit să-i omagieze pe cei căzuţi pentru Patrie.
În luarea de cuvânt Mircea Duşa a menţionat că armata română este cea mai respectată instuţie care se bucură de apreciere atât în ţară cât şi peste hotare.
Au urmat apoi depunerile de coroane atât la Monumentul Ostaşului Român din Carei cât şi la cel din Satu Mare. Manifestările s-au încheiat cu defilarea gărzii de onoare în aplauzele celor prezenţi.

Un Comentariu la "Ziua Armatei Române sărbătorite la Carei şi Satu Mare (galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.