Sute de persoane au vizitat azi Castelul Karolyi din Carei

castel-Carei
Cu ocazia „Zilei Armatei Române”, Castelul Károlyi din Carei a fost vizitat de peste 500 de persoane, mare parte elevi, de la şcolile din judeţ, care înainte au participat la manifestările de la Monumentul Ostaşului Român.

Vizitatorii au putut admira expoziţiile prezente în interiorul castelului printre care se găseşte şi o expoziţie de obiecte militare, organizată special pentru această zi, de o importanţă deosebită pentru municipiul Carei. Obiectele acestei expoziții aparţin Muzeului Judeţean Satu Mare, Muzeului Municipal Carei, colecţiei private dr. Panczél Zoltán Tibor şi colecţiei echipei de airsoft “KEA” a Asociaţiei Sportive “Corvus Regia”.

3 Comentarii la "Sute de persoane au vizitat azi Castelul Karolyi din Carei"

 1. ALCIBIADE   27 octombrie 2013 at 11:37 am

  pentru reabilitarea castelului karoly ati avut bani , pentru monumentul ostasilor romani nu .

  Răspunde
  • zic si eu   27 octombrie 2013 at 10:49 pm

   Monumentul nu aduce bani la buget, si nici nu este ceva frumos.

   Răspunde
 2. careian   28 octombrie 2013 at 1:13 pm

  Monumentul Ostasului Roman din Carei este cosmarul celor doi primari udemeristi deci logic ca nu se aloca bani de reabilitare!
  Castelul a fost reabilitat de satmarenii care si-au asigurat ziua de amine avand in vedere ca in proiect figura si crama iar la receptie …e lipsa! dar banii au fost incasati de cine trebuie.Si cand mai pica tavanul din sala de bal se fac tot din banii primariei nu din ai celor ce au gresit lucrarea.
  Nici castelul nu aduce bani la buget ,numai cheltuieli,asa ca nici o diferenta.primaria a tait peste 220 de copaci din parc dar tuia din jurul monumentului sunt lasati numai ca sa acopere obiectivul pe care primaria Carei nici macar nu l-a inclus pe harta orasului.

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.