Judeţul Satu Mare în imagini

fotografii1fotografii2fotografii3fotografii4
Sătmărenii sunt invitaţi să viziteze expoziţia de fotografii din care 200 de clişee vor ajunge în albumul de prezentare a judeţului Satu Mare. Expoziţia a fost vernisată azi, 25 octombrie de la ora 17.00, la Muzeul de Artă.

La eveniment au participat deputatul democrat-liberal, Andreea Paul, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Satu Mare, Petre Mureşan, preşedintele OT-PDL Satu Mare, Adrian Cozma dar şi secretarul general al organizaţiei judeţene a partidului, Sorin Ghilea. Expoziţia a fost prezentată de directorul Muzeului Judeţean, Liviu Marta, de directorul adjunct al aceleiaşi instituţii, Daniela Bălu, respectiv de directorul Centrului de Creaţie, Felician Pop.

Potrivit organizatorilor au fost expuse 265 de fotografii din care 200 vor fi selectate pentru a fi publicate în noul album fotografic al judeţului Satu Mare. Fotografiile expuse provin în bună parte din colecţia Muzeului Judeţean dar sunt şi clişee realizate de fotografii sătmăreni care au răspuns invitaţiei de a contribui la alcătuirea acestui album.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.