Familia lui Vivien şi Daniel Someşanu îi mullţumesc poliţistului care a anchetat cazul micuţei

vivien
Daniel Someşanu, coordonatorul echipei de voluntari care a căutat-o pe fetiţa de 10 ani, Vivien Dragoş îi mulţumeşte lui Felician Blidar, poliţistul care s-a implicat în anchetarea cazului micuţei. Acesta îl numeşte pe acesta ca fiind „un poliţist de clasă, un om cu coloană vertebrală, un profesionist”. Totodată, pe pagina sa de Facebook, Someşanu a postat şi un mesaj de mulţumire din partea sa şi a familiei Dragoş, adresată poliţistului sătmărean.

Potrivit celor declarate de Someşanu, Felician Blidar s-a implicat trup şi suflet în acţiunile de căutare a fetiţei fiind disponibil la orice oră. Mai mult deatât, Blidar a participat şi la înmormântarea micuţei Vivien. În continuare vă redăm mesajul de mulţumire postat de Daniel Someşanu:
“Din partea familiei Dragoş şi a mea personal, aduc mulţumiri domnului Felician Blidar, subcomisar la Poliţia Satu Mare, pentru modul în care a gestionat ancheta în cazul regretabil al fetiţei Vivien Dragoş. În calitate de participant şi coordonator al voluntarilor la căutările fetiţei am avut o colaborare excelentă cu domnul Blidar, care ne-a coordonat acţiunile astfel încât să fim de ajutor dar în acelaşi timp să nu incomodăm organele de anchetă în cercetările întreprinse, ne-a recomandat să afişăm poza ei şi să o căutăm în zonele circulate – ne-a dat inclusiv ideea de a apela la RAC Transurban pentru sprijin. Am avut cu dânsul o colaborare şi o comunicare perfectă, a tratat cu mare atenţie toate pistele pe care i le-am semnalat, dedicându-se zi şi noapte acestui caz, indiferent de oră. Felicit IGPR, MAI şi Poliţia Română pentru toată activitatea dedicată a acestui poliţist şi consider că trebuie să fie un exemplu. În opinia noastră este modelul poliţistului profesionist, pentru modul în care a dus la bun sfârşit acest caz dificil. Consider că dacă nu exista implicare 100%, şi având în vedere locul unde a fost găsită, exista un mare risc, acela să nu o mai găsim nicodată.
Vă mulţumim domnule Felician Blidar. De oameni ca Dvs. are nevoie oraşul Satu Mare. Respect!

Daniel Someşanu”.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Comentarii

comentarii

Un Comentariu la "Familia lui Vivien şi Daniel Someşanu îi mullţumesc poliţistului care a anchetat cazul micuţei"

  1. Cornel   23 octombrie 2013 at 6:32 pm

    Fiecare cuvânt este adevărat. Felician Blidar este un poliţist cum ne dorim cu toţii!

    Răspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published.