Familia lui Vivien şi Daniel Someşanu îi mullţumesc poliţistului care a anchetat cazul micuţei

vivien
Daniel Someşanu, coordonatorul echipei de voluntari care a căutat-o pe fetiţa de 10 ani, Vivien Dragoş îi mulţumeşte lui Felician Blidar, poliţistul care s-a implicat în anchetarea cazului micuţei. Acesta îl numeşte pe acesta ca fiind „un poliţist de clasă, un om cu coloană vertebrală, un profesionist”. Totodată, pe pagina sa de Facebook, Someşanu a postat şi un mesaj de mulţumire din partea sa şi a familiei Dragoş, adresată poliţistului sătmărean.

Potrivit celor declarate de Someşanu, Felician Blidar s-a implicat trup şi suflet în acţiunile de căutare a fetiţei fiind disponibil la orice oră. Mai mult deatât, Blidar a participat şi la înmormântarea micuţei Vivien. În continuare vă redăm mesajul de mulţumire postat de Daniel Someşanu:
“Din partea familiei Dragoş şi a mea personal, aduc mulţumiri domnului Felician Blidar, subcomisar la Poliţia Satu Mare, pentru modul în care a gestionat ancheta în cazul regretabil al fetiţei Vivien Dragoş. În calitate de participant şi coordonator al voluntarilor la căutările fetiţei am avut o colaborare excelentă cu domnul Blidar, care ne-a coordonat acţiunile astfel încât să fim de ajutor dar în acelaşi timp să nu incomodăm organele de anchetă în cercetările întreprinse, ne-a recomandat să afişăm poza ei şi să o căutăm în zonele circulate – ne-a dat inclusiv ideea de a apela la RAC Transurban pentru sprijin. Am avut cu dânsul o colaborare şi o comunicare perfectă, a tratat cu mare atenţie toate pistele pe care i le-am semnalat, dedicându-se zi şi noapte acestui caz, indiferent de oră. Felicit IGPR, MAI şi Poliţia Română pentru toată activitatea dedicată a acestui poliţist şi consider că trebuie să fie un exemplu. În opinia noastră este modelul poliţistului profesionist, pentru modul în care a dus la bun sfârşit acest caz dificil. Consider că dacă nu exista implicare 100%, şi având în vedere locul unde a fost găsită, exista un mare risc, acela să nu o mai găsim nicodată.
Vă mulţumim domnule Felician Blidar. De oameni ca Dvs. are nevoie oraşul Satu Mare. Respect!

Daniel Someşanu”.

Un Comentariu la "Familia lui Vivien şi Daniel Someşanu îi mullţumesc poliţistului care a anchetat cazul micuţei"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.