Baschet: CSM Satu Mare a învins fără probleme Nova Vita Târgu Mureş

csm-2013
Echipa de baschet a CSM Satu Mare s-a impus azi, 23 octombrie fără probleme pe teren propriu în faţa Nova Vita Târgu Mureş. Partida s-a jucat cu începere de la ora 18.00, în sala de sport a LPS de pe strada Ady Endre din Satu Mare.

Sătmărencele au stăpânit jocul câştigând la o diferenţă de 20 de puncte. La sfârşitul partidei tabela de marcaj arăta scorul de 63 la 43 în favoarea elevelor lui Peter Eles.

CSM Satu Mare a câştigat primul sfert cu scorul de 18 la 10 reuşind apoi să se impună şi în sfertul secund (15 la 7). În primul sfert de după pauză sătmărencele au înregistrat o victorie categorică (20-9), iar ultima parte a meciului a aparţinut echipei oaspete care s-a impus cu scorul de 10 la 17.

Pentru CSM Satu Mare urmează două meciuri jucate în deplasare. În prima partidă ce va avea loc sâmbătă, 26 octombrie elevele lui Peter Eles vor întâlni craiovencele iar duminică, 27 octombrie echipa noastră se va deplasa la Alexandria. Până în prezent CSM Satu Mare a înregistrat trei victorii şi o înfrângere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.