Directorul DSV Satu Mare, la un pas de a fi schimbat

Dr. Corneliu Ceica
Se pare că urmează schimbări la vârful Direcţiei Sanitar-Veterinare Satu Mare. Surse din cadrul instituției ne-au comunicat că dr. Corneliu Ceică a fost schimbat din funcţia de director al instituţiei, iar în locul său a fost numit interimar dr. Adonis Dragnea de la Buzău. Contactat telefonic, dr. Corneliu Ceică a declarat pentru Sătmăreanul că într-adevăr se dorește schimbarea sa din funcţie „dar în prezent sunt titular pe post. De fapt sunt în concediu medical astfel că în această perioadă nu se pot face schimbări. Ce va fi pe urmă? Vom vedea”.

3 Comentarii la "Directorul DSV Satu Mare, la un pas de a fi schimbat"

 1. romel   22 octombrie 2013 at 9:58 pm

  DEmisia Serviciului resurse umane din Primaria SAtu Mare.Mai exact Lazarovici Angela,Suciu Mariana care au furat Din banii Statului

  Răspunde
 2. ALCIBIADE   23 octombrie 2013 at 10:42 am

  cat timp tara este pe mana hotilor ,nicio sansa .

  Răspunde
 3. un comerciant   18 ianuarie 2014 at 10:07 pm

  A venit anul nou cu taxe de 48 la suta mai mari decat in anul trecut dar conditiile din piata17 din judet sunt mizerabile apa curge pe sub mese suvoaie si sobolanii se joaca in voie printre mese in vazul tuturor. Cui ii pasa banii sa se adune la buget ca altfel nu sunt bani pentru a moderniza piata si bine inteles daca prin minune se va moderniza se va renegocia din nou valoarea contractelor deci tot dezavantajul omului de rand. Astia da edili ,in vremuri de criza toata lumea scade preturile , la noi urca!!! Se spune ca daca nu am luat atitudine la taxele impuse inseamna ca suntem multumiti …se poate spune oare asa ceva?Veniti domnilor sa vedeti cum ploua si cum arata piata si apoi daca vreti sa faceti ceva macar lasati fosta taxa pentru singura piata din oras care este sub orice critica !

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.