Un sătmărean a fost înjunghiat într-o staţie de tramvai din capitală

Politist
Un poliţist în vârstă de 21 de ani, originar din Satu Mare, Sergiu Iacoş, angajat la Secţia de Poliţie 20 din capitală a fost înjunghiat ieri(19 octombrie) dimineaţă într-o staţie de tramvai din Bucureşti. Victima a fost transportată de urgenţă la spital pentru îngrijiri. În acest moment starea de sănătatea a tânărului este stabilă.

Incidentul a avut loc în jurul orei 06.00 într-o staţie de tramvai din zona pieţei Crângaşi. Poliţistul se afla în timpul liber şi se pare că se întorcea de la o petrecere. Din informaţiile pe care le deţinem atacatorul i-a cerut victimei o ţigară după care l-a înjunghiat în mai multe zone ale corpului. Victima a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti. Potrivit medicilor bărbatul prezintă mai multe plăgi la nivelul abdomenului şi gambelor însă doctorii au reuşit stabilizarea acestuia. Victima a fost înjunghiată de cinci ori iar medicii au fost nevoiţi să intervină chirurgical la nivelul gambei acestuia. Tânărul este ţinut în continuare sub supraveghere medicală. Agresorul a fugit de la faţa locului, fiind căutat şi la această oră de către poliţişti.

Sergiu Iacoş este din Satu Mare, a absolvit Colegiul Naţional „Doamna Stanca”, după care a urmat Şcoala de Agenţi de Poliţie de la Cluj. După finalizarea studiilor acesta a fost repartizat la Bucureşti şi este angajat la Secţia de poliţie nr. 20 din capitală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.