Olimpia Satu Mare se întoarce cu un punct de la Slatina

fotbal

Olimpia Satu Mare a disputat azi, 19 octombrie la Slatina, meciul etapei a VII-a a Ligii a II-a la fotbal în compania formației FC Olt Slatina. « Galben – albaștrii » se întorc acasă cu un punct.

Prima parte a jocului a fost dominată mai mult de formația gazdă, sătmărenii având doar câteva ocazii prin Zsiga, Villand și Iuhas care însă nu au reușit să înscrie, iar scorul la pauză a rămas 0-0.

Slătinenii nu s-au lăsat dominați nici în repriza secundă, aceștia au atacat mult poarta apărată de Șuta, însă portarul « galben-albaștrilor » a reușit să respingă toate mingile care i-au pus în pericol poarta.

În minutul 76, Olimpia a avut ocazie prin Kinczel care a scăpat singur pe contraatac, însă a șutat din careu pe lângă poartă. Până la finalul partidei, Micaș și-a mai încercat și el norocul de câteva ori, dar fără succes, scor final 0-0.

« Băieții s-au descurcat foarte bine și am obținut un punct foarte valoros. Am întâlnit o echipă foarte bună, iar punctul acesta trebuie să-l apreciem », a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Olimpia Satu Mare i-a trimis în teren pe următorii jucători: Şuta – Muntean, Bălău, Cornel Ene, Iuhas – Gavrilescu (90 Hanus), Svarczkopf, Villand, Zsiga (60 Micaș) – Kinczel şi P. Dragoş (72 Feier).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.