Principele Nicolae vine marţi la Satu Mare

Principele-Nicolae
Muzeul Județean Satu Mare va găzdui în data de 22 octombrie, cu începere de la ora 16.00, la Muzeul de Artă o expoziție de fotografie dedicată Regelui Mihai I și Casei Regale a României. Evenimentul este o premieră pentru municipiul Satu Mare, fiind onorat de prezanța principelui Nicolae.

Îmbinând tradiția cu actualitatea prin expunerea unor fotografii din patrimoniul muzeului şi a celor realizate de către Daniel Angelescu, fotograful oficial al familiei Regale, expoziția se adresează publicului sătmărean şi încearcă să-i aducă în atenţie rolul Majestăţii Sale Regele Mihai I şi a Casei Regale a României de-a lungul istoriei.

În cadrul vernisajului, un moment artistic inedit îl va reprezenta concertul susţinut de corul „Medieşana”, care va interpreta cântece patriotice şi tradiţionale, din folclorul românesc.
Expoziţia va putea fi vizitată de nmarţi până sâmbătă în intervalul orar 09.00-17.00 iar duminică între orele 10.00 şi 14.00. În data de 25 octombrie, cu ocazia zilei de naşterii Regelui Mihai I, accesul publicului vizitator este gratuit.

 

3 Comentarii la "Principele Nicolae vine marţi la Satu Mare"

 1. ALCIBIADE   19 octombrie 2013 at 7:57 pm

  ce cauta bastardul asta aici , ? sa ne spuna si noua cine ii este tata .

  Răspunde
 2. ALCIBIADE   21 octombrie 2013 at 12:40 pm

  domnule ANGELESCU, NE ADUCI SI IMAGINI CU FUGA LA DOBRITA ? PENTRU NESSTIUTORI DOBRITA ESTE LOCUL UNDE A FUGIT NEDEMNUL REGE MIHAI ,DUPA CE A DECAPITAT ARMATA ROMANA LA 23 AUGUST 1944 PRIN ARESTAREA MARESALULUI ION ANTONESCU . DOMNULE ANGELESCU AI SI IMAGINI CU MORMANTUL MARESALULUI ? DACA DA , TE ROG SA LE PREZINTI POPORULUI ROMAN .

  Răspunde
 3. ALCIBIADE   21 octombrie 2013 at 12:47 pm

  DOMNILOR , ACTUALIZATI-VA INFORMATIILE, BASTARDUL NICOLAE NU MAI VINE LA SATU -MARE . REGRET ,AVEAM PREGATITE UNELE INTREBARI PENTRU BUNICUL SAU .

  Răspunde

Scrie un comentariu