Hai să ajutăm şi noi familia lui Vivien Dragoş

Pentru-Vivien
„Hai să ajutăm şi noi familia lui Vivien Dragoş” este îndemnul lansat azi, 14 octombrie pe Facebook de către coordonatorul echipei de voluntari, Daniel Someşanu, cel care zile la rând a căutat-o pe Vivien în toate ungherele oraşului.

În textul postat pe pagina sa de Facebook iniţiatorul campaniei îi invită pe toţi cei cu suflet mare să doneze fonduri (după posibilităţi) pentru ajutorarea familiei îndoliate. În continuare vă redăm textul integral semnat de Daniel Someşanu:
“Micuţa Vivien Dragoş îşi iubea foarte mult nepoţeii şi îi îngrijea. Acum că ea nu mai este trebuie să-i ajutăm noi. Vă invităm pe fiecare să participaţi la campania de colectare de fonduri pentru familia ei care îşi doreşte să plece din locuinţa insalubră de pe strada Toamnei şi să lase în urmă această amintire cutremurătoare.
Cei care doriţi să donaţi cash puteţi să o faceţi doar în Satu Mare şi Cluj Napoca sunând la numerele de telefon de pe banner, doar că aşa colectarea va decurge ceva mai greu.
Puteţi face donaţii prin bancă, cu ordin de plată sau depunere numerar direct la ghişeele CEC Bank, pentru Asociaţia Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului, cod fiscal 27220342, CEC Bank Cluj Napoca, Cont: RO29 CECE CJ07 30RO N078 7175 cu menţiunea “Pentru Vivien”.

Cei care nu aveţi posibilitatea să donaţi puteţi ajuta cu “share” şi punând bannerul de colectare pe profilul Dvs.  Sperăm că ce-l de-al treilea nepoţel care urmează să vină pe lume în familia Dragoş să fie o fetiţă, la fel de frumoasă, bună şi caldă la suflet ca şi minunea care a fost Vivien Dragoş. Vă mulţumim!”.  Copila va fi condusă pe ultimul drum cel mai probabil miercuri, 16 octombrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.