Ciprian Gătina a murit într-un accident de circulaţie(galerie foto)

ciprian-gatinagatina1gatina3 gatina2
Cântăreţul Ciprian Gătina (33 de ani, foto mijloc) şi Ioan Dragoş, ultimul din Botiz au rămas încarceraţi într-o maşină în urma unui accident de circulaţie petrecut azi (13 octombrie) după-amiază în localitatea Decebal. Şoferul maşinii, Ciprian Gătina a decedat pe loc iar pasagerul a suferit răni uşoare.

Din informaţiile pe care le deţinem la această oră cei doi au intrat cu maşina într-un pom după care autoturismul a fost proiectat într-un cap de pod. Potrivit unor surse neoficiale în urma impactului şoferul ar fi fost decapitat.

Victimele au fost scoase dintre fiarele contorsionate ale maşinii iar Ioan Dragoş a fost transportat de urgenţă la spital. Vom reveni cu amănunte.

6 Comentarii la "Ciprian Gătina a murit într-un accident de circulaţie(galerie foto)"

 1. ALCIBIADE   14 octombrie 2013 at 1:16 pm

  PERMISELE DE CONDUCERE PENTRU AUTOTURIMSME SA FIE FUNCTIE DE PUTEREA MASINII, UNA SA PILOTEZI O MASINNA DE 1400 CM SAU UNA DE 2500 , STIU CA O SA MAINJURATI , DAR CEVA TREBUIE FACUT , ALTMINTERI MURIM PE SOSELE MAI RAU CA IN RAZBOI .

  Răspunde
  • lia   15 octombrie 2013 at 10:38 am

   nu asta este important . poti sa ai motoreta MOBRA , daca esi inconstient sa nu spun beat si faci pe viteazul pe drum asta se intampla….

   Răspunde
   • Dino   22 octombrie 2013 at 9:49 am

    Lia, te rog…vreau sa te trag pe pula la inmormantarea lui, se poate?

  • Racadau pe Pula   22 octombrie 2013 at 9:46 am

   Mai dute baaaa cretinule ca puti !

   Răspunde
 2. ALCIBIADE   15 octombrie 2013 at 1:02 pm

  da asta este valabil si pentru biciclisti si pentru pedestrasi, dar daca mai reflectati putin s-ar sa-mi dati dreptate .

  Răspunde
 3. andres colombo   18 octombrie 2013 at 11:32 am

  nu l-am cunoscut pe Ciprian, imi pare rau de ceea ce se intampla si Condoleante Familiei indurerate. singurul lucru pe care doresc sa-l spun este ca suntem prea mandrii de noi, de masinile pe care le avem si de capacitatea de a conduce un auroturism. nu ne mai intereseaza atat viata noastra, a celor care sunt cu noi in masina si pe deasupra si a celor lalti participanti in trafic. pacat ca suntem tineri si fugim inspre moarte noi cu propriile noastre forte. pacat.

  Răspunde

Scrie un comentariu