Baschet: CSM Satu Mare a obţinut a doua victorie în acest sezon

csm-satu-mare2csm-satu-mare1csm-satu-mare3
Echipa de baschet a CSM Satu Mare a învins sâmbătă (12 octombrie) seara pe teren propriu fetele de la Olimpia Braşov cu scorul de 62 la 53. Partida a contat pentru etapa a II-a a Ligii Naţionale de Baschet Feminin.

Meciul se anunţa a fi unul mult mai dificil decât cel cu Oradea, lucru recunoscut în cadrul unei conferinţe de presă şi de tehnicianul echipei sătmărene, Peter Eles. Şi aşa cum era de aşteptat Olimpia Braşov s-a arătat a fi o echipă admirabilă ce a venit să ducă puncte de la Satu Mare.

Primul sfert a fost dominat de echipa din Braşov, aceasta reuşind să acumuleze la sfârşitul celor 10 minute de joc 21 de puncte de vreme ce sătmărencele au aruncat doar 16 puncte. În sfertul al II-lea elevele lui Peter Eles au ieşit tot mai mult în atac reuşind ca înainte de pauză să întoarcă scorul în favoarea lor (30-29).

După ce au revenit de la vestiare fetele lui Eles au făcut cel mai bun sfert al partidei (18-6) reuşind să se distanţeze de braşovence. Cu toate că în ultimele 10 minute echipa adversă a luptat din răsputeri şi a reuşit să-şi adjudece ultimul sfert, nu au mai putut întoarce rezultatul în favoarea lor. La sfârşitul partidei tabela de marcaj arăta scorul de 62 la 53 în favoarea sătmărencelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.