Criminalul lui Vivien a participat zilnic la acțiunile de căutare

gabriela-pop
În cadrul unei scurte declaraţii de presă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Gabriela Pop a confirmat faptul că tânărul de 23 de ani (Ovidiu Detaşan) este cel care a ucis-o pe Vivien Dragoş. Potrivit interlocutoarei bărbatul a fost reţinut în cursul nopţii trecute pentru viol şi omor calificat.

„Bărbatul şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut pentru 29 de zile. După ce fetiţa a ieşit de la biserică acesta a convins-o pe minoră (Vivien Dragoş) să o însoţească până la coliba improvizată în care locuia. Acolo a constrâns-o să întreţină relaţie sexuală cu el după care a sugrumat-o sperând ca în acest fel violul să nu fie descoperit. Pentru a-şi ascunde fapta tânărul a aruncat cadavrul în locul unde a fost găsit în cursul zilei de ieri (11 octombrie)”, a declarat Gabriela Pop. Pentru a nu trezi suspiciuni ucigaşul a participat zilnic la acţiunile de căutare a fetiţei. Bărbatul a recunoscut că a ucis fetiţa în după-amiza zilei de duminică.

Purtătoarea de cuvând spune că la această oră nu poate oferi mai multe informaţii legate de împrejurările comiterii crimei. Întrebată dacă fetiţa a fost găsită dezbrăcată sau cu hainele pe ea, Gabriela Pop a refuzat să răspundă spunând că informaţiile furnizate până în prezent sunt singurele pe care le poate oferi în acest moment presei.

Medicii legişti urmează să se pronunţe asupra cauzelor exacte care au dus la moartea fetiţei. Pentru fapta sa ucigaşul poate sta până la 25 de ani după gratii.

15 Comentarii la "Criminalul lui Vivien a participat zilnic la acțiunile de căutare"

 1. Constantin   12 octombrie 2013 at 2:23 pm

  "Pentru fapta sa ucigaşul poate sta până la 25 de ani după gratii"….. ciudati sunt termenii astia . Inchisoare pe viata !!!!!!!!!!!!!!!

  Răspunde
 2. Anita   12 octombrie 2013 at 5:05 pm

  Nu inteleg cum poate sa faca asemenea lucru cand era doar un ingeras de doar 10 ani,cu ce a fost ea de vina?Saraca acuma incepea sa-si traiasca copilaria ,ducea o viata foarte grea..Nu merita acest lucru..cine este omul asta sa-si ia altora viata?Spuneti-mi cine este?.Acest om nu se gandea la ce se poate intampla daca face acest lucru?!Nu are minte dar nici suflet…Asemenea om ar trebui sa primeasca INCHISOARE PE VIATA.!!!Sau sa fie ucis si el ..asa cum a ucis pe un suflet nevinovat!

  Răspunde
 3. ALCIBIADE   12 octombrie 2013 at 5:21 pm

  castrati-l in piata publica .

  Răspunde
  • SANDU   16 octombrie 2013 at 11:46 am

   pentru astfel de bestii solutia este doar una singura! DECAPITAREA!!!!!NU 25 DE ANI IN INCHISOARE UNDE NU DUCE LIPSA DE NIMIC!!! TREZITIVA FRATILOR!! RAUL TREBUIE INDEPARTAT DINTRE NOI!! DOMNILOR POLITICIENI DE 2 LEI,LASATI GARGARA CU DREPTURILE OMULUI LA VIATA!! REINTRODUCETI PEDEAPSA CU MOARTEA IN ROMANIA!! PEDOFILII SI UCIGASII NU TREBUIE SA MAI AIBA DREPTUL LA VIATA!!

   Răspunde
 4. ALCIBIADE   12 octombrie 2013 at 5:28 pm

  despre pericolul care-l prezinta lacul Cubic a vorbit nu de mult o doamna din vecinatatea zonei , la emisiunea ORA ADEVARULUI , DE PE POSTUL NORD VEST TV , INVITAT FIIND DONUL VICEPRIMAR RADU ROCA , A INTRPRINS CEVA ?

  Răspunde
 5. iiiiiiio   12 octombrie 2013 at 6:50 pm

  NU POT SA CRED CA SE POATE INTAMPLA ASA CEVAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Nu poate fi vorba despre ''pericolul care-l prezinta lacul Cubic''
  Lacul Cubic nu are nici o vina
  Dumnezeule ce se intampla cu noi?
  Era un cpoilas, o fiinta, o viata………….. off

  Răspunde
 6. ALCIBIADE   12 octombrie 2013 at 8:04 pm

  LASATI-L ASA , SI O SA MAI VEDETI . CHIAR NU NE MAI TREZESTE NIMENI SI NIMIC .

  Răspunde
 7. ALCIBIADE   12 octombrie 2013 at 8:21 pm

  DACA ATATA AI INTELES , TE ROG SA-TI FACI PLIMBAREA DE SEARA IN JURUL LACULUI CU PRICINA . SANT CURIOS CU CE IMPRESIE TE INTORCI . TE ROG SA-MI SCRII DACA CUMVA TE MAI INTORCI .

  Răspunde
 8. Erdei Dorel   13 octombrie 2013 at 8:58 am

  Nu ma mira nimic…lumea asta, pur si simplu ii scoate pe cei buni si le ridica statui celor rai…parca esti in plus daca esti om…iar daca te opui…esti …sa mai bine zis , nu mai esti…

  Răspunde
 9. ALCIBIADE   13 octombrie 2013 at 11:08 am

  corect Dorele , ori dai mana cu nemernincii ori pleci , aici nu mai ai nicio sansa , au acaparat totul .Nu intaplator peste trei milioane de compatrioti a luat drumul strainatatii , urmeaza alte trei milioane de care societate nu mai are nevoie . vorbim de un somaj de cateva procente , in realitate el este de aprope 50 %. Santem mintiti grosolan , rezultatele ultimului recensamant sant viciate cu buna stiinta ,din interese meschine . Noua Costitutie este mosita de un fost profesor de istorie din delta , regonalizarea este mosita de un fost inginer din TELEORMAN , . UNDE SANT SPECIALISTI IN ADMINISTRATIE ?

  Răspunde
 10. sergiu   13 octombrie 2013 at 1:56 pm

  eu i-as da pedeapsa cu moartea,din pacate nu se poate…dar asta merita

  Răspunde
 11. ALCIBIADE   13 octombrie 2013 at 2:39 pm

  de acord, ar merita cu prisosinta ,el si altii de tapa lui .

  Răspunde
 12. Calin   13 octombrie 2013 at 8:31 pm

  Unde esti tu, Tepes DOAMNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  Răspunde
 13. iosif   13 octombrie 2013 at 11:09 pm

  Dintr-o coliba de pe malul lacului cubic din frig, praf, fara mancare etc. ajunge dupa gratii unde are mancare, caldura etc. Credeti ca e pedeapsa potrivita?

  Răspunde
  • SANDU   16 octombrie 2013 at 11:55 am

   AI DREPTATE FRATE!!!! DAR DIN PACATE POLITICIENII NOSTRI NU SUNT INTERESATI DECIT DE CUM CIT SA SUGA DIN TARA ASTA!SUNTEM CONDISI DE ANALFABETI CORUPTI,DE AVARI CARE CRED CA DACA AU MILIOANE IN EURO O SA TRAIASCA 200DE ANI,DE FRIPTURISTI SI PUPINKURISTI DE POLITICIENI!!! PE ASTIA NU I INTERESEAZA SA REINTRODUCA PEDEAPSA CU MOARTEA PTR PEDOFILI SI UCIGASI DE COPII!!! POATE DOAR DACA O SA PATEASCA UNUL DIN COPIII LOR O NENOROCIRE DE ASTA!! CA IN REST NU I INTERESEAZA!!

   Răspunde

Scrie un comentariu