„STAR SELECT” caută cea mai bună voce

Star-select
Centrul Cultural al municipiului Carei cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport caută și în acest an cea mai bună voce. Cu această ocazie se organizează ce-a de-a VI-a ediție a concursului destinat soliştilor vocali „STAR SELECT” pentru elevii din Carei dar și din alte localități.

La fel ca în edițiile precedente concursul se desfășoară pe trei categorii de vârstă: clasele I-IV, V-VIII și IX-XII.

Preselecțiile le organizează fiecare școală până la data de 8 noiembrie 2013. Școala își desemnează juriul, care va selecta dintre concurenți, conform grupelor de vârstă menționate, trei câștigători pentru fiecare categorie. Concurenții selectați vor participa la faza următoare, semifinala, care va avea loc în Castelul Károlyi în 9 noiembrie, de la ora 13.00. Lista cu numele participanților trebuie transmisă organizatorilor până cel târziu la data de 8 noiembrie. Listele se pot depune personal la sediul Centrului Cultural Carei sau pot fi trimise pe mail la adresa: sz.joji@gmail.com.

Tinerii care doresc să se înscrie în concurs dar școala nu organizează preselecție, o pot face la adresa sz.joji@gmail.com sau telefonic la profesorul Szűcs József, (tel.: 0744 349 943), până la data de 8 noiembrie 2013. În cadrul semifinalei fiecare concurent trebuie să se prezinte cu două melodii.

Marea finală a concursului „STAR SELECT”, ediția a VI-a, și gala de premiere va avea loc în data de 23 noiembrie în sala de spectacole a Casei Comunitare „Sfântul Ladislau” (fostul Club 9 Mai). Persoană de contact este Szűcs József.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.