Peter Eles: „mergem la victorie”

csm-satu-mare
„Meciul de mâine cu Olimpia Braşov va fi mai greu decât cel cu Oradea, dar noi mergem la victorie” a declarat tehnicianul echipei de baschet feminin a CSM Satu Mare, Peter Eles în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate azi, 11 octombrie la Liceul cu Program Sportiv (LPS). La întâlnirea cu presa au participat şi preşedintele Secţiei de baschet a CSM Satu Mare, Florin Mureşan respectiv antrenorul secund al echipei, Monica Ivan.

Potrivit celor declarate de Florin Mureşan după reuşita de la Oradea, CSM Satu Mare doreşte să debuteze cu o victorie şi în faţa propriilor suporteri. „De acum înainte vom avea emoţii înaintea fiecărui meci dar sperăm să intrăm în primii opt”, a declarat preşedintele CSM.

Bătălia de sâmbătă, 12 octombrie cu Olimpia CSU Braşov va fi cu atât mai dificilă cu cât, una dintre jucătoarele cheie, Tabyta Wampler este accidentată la genunchi iar Eles spune că sunt puţine şanse să joace în meciul de mâine. „Taby s-a accidentat la genunchiul în meciul de la Oradea iar de atunci nu a mai participat la antrenamente. Vom încerca să o refacem pentru mâine dar şansele sunt puţine. Fără Taby va fi greu, dar sper să învingem”, spune Eles.

Mureşan a subliniat faptul că meciul de mâine este primul meci jucat în noua formulă în faţa propriilor suporteri. „Este un meci cu miză, primul meci după 5 ani când suporterii au fost obişnuiţi cu performanţa dar îi rugăm să aibă răbadare”, a adăugat Mureşan.

Meciu va avea loc sâmbătă de la ora 18.00, în sala de sport a LPS de pe strada Ady Endre. Preţul unui bilet este de 5 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.