Partidul Mişcarea Populară urmează viziunea lui Traian Băsescu

partidul-miscarea-popularasm

Partidul Mişcarea Populară (PMP) merge mai departe urmând viziunea preşedintelui Traian Băsescu, a declarat azi, 9 octombrie preşedintele filialei Satu Mare a PMP, dr. Laura Bota în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul organizaţiei judeţene a formaţiunii politice. Alături de dr. Laura Bota la conferinţa de presă au participat şi primvicepreşedinţii PMP Satu Mare, Zoltan Pop respectiv Dănuţ Ciorbă.

În luarea de cuvânt, dr. Laura Bota a declarat că partidul contează în continuare pe sprijinul preşedintelui Băsescu şi că „la numai două luni de când am depus dosarul la tribunal pentru partid, demonstrăm astăzi că suntem un partid puternic, un partid hotărât. Îi chemăm alături de noi pe toţi cetăţenii români care vor o democraţie autentică, nu pomană electorală. Este foarte important să lansăm din interior proiecte şi soluţii pentru că nu sunt suficiente criticile, trebuie să venim cu soluţii. Acest partid are nevoie doar de cei care au curaj, cei care nu au determinare trebuie să plece! Partidul Mişcarea Populară are atuul tinereţii şi atuul credibilităţii şi va putea fi partenerul cel mai credibil al acestui popor”.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă Bota a declarat că Satu Mare ocupă un loc fruntaş în evaluarea făcută de conducerea partidului, fapt subliniat şi în cadrul Colegiul Naţional a PMP ce a avut loc săptămâna trecută, la care au participat cei trei lideri prezenţi la conferinţa de presă.

3 Comentarii la "Partidul Mişcarea Populară urmează viziunea lui Traian Băsescu"

 1. ApoiNuStiu   10 octombrie 2013 at 8:46 am

  Mna bun! PMP-u' asta e fostul PDL, din cate vad.. aceleasi fete, aceleasi expresii. Am inteles ca domnul Presedinte sustine acest partid. Intrebarea e: Vrem ca domnul Traian Basescu sa aiba monopolul conducerii tarii, asa cum l-a avut cu PDL? Si ce e si mai trist, cand nu e in conducere, oricare partid vine cu promisiuni, ca vor drege, ca vor face, si cand sunt acolo trag 7 piei de pe noi, cetatenii. Eu zic ca trebuia facut altfel: Trebuia pus pe altcineva in conucerea partidului, nu fosta imagine a PDL-ului, nu de alta, dar prima impresie pe care o am, eu ca cetatean SATUL de cei care au demonstrat "ce pot" la conducerea tarii cand o vad pe doamna Bota, este sa ma zgribulesc deoarece in subconstient PMP = PDL, si NU mai vreau PDL. DAR daca se propune un proiect de lege conform caruia, cei din conducere sa raspunda in fata poporului pentru ceea ce fac, eu maine ma scriu in PMP.

  Bafta!

  Răspunde
 2. ALCIBIADE   10 octombrie 2013 at 11:00 am

  mare vizionar dom Basescu , urmati-l ,numai asa o sa puneti pe chituci tot ce a a mai ramas in tara asta ,succes .

  Răspunde
 3. ALCIBIADE   10 octombrie 2013 at 11:16 am

  sa nu omiteti teza de capatai a domnului Basescu ; totul pentru mine , nimic pentru tara .;

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.