IPOTEZĂ: Vivien ar putea fi reţinută şi obligată să cerşească

vivien
Voluntarii de la Asociaţia „Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului” din Satu Mare, coordonaţi de Daniel Someşan continuă să o caute pe Vivien Dragoş, fetiţa de 10 ani dispărută de acasă duminică, 6 octombrie.

Potrivit celor declarate de Someşan în cursul zilei de azi, 9 octombrie vor verifica împreună cu poliţiştii înregistrările video de la hypermarket-ul Real având în vedere faptul că una dintre vânzătoarele de la un fast-food din vecinătatea magazinului a recunoscut că luni (7 octombrie) i-a dat de mâncare fetiţei. „Azi dimineaţă a fost văzută în zona magazinului Real în compania unui bărbat, coborând dintr-o maşină împreună cu mai multe fete. Noi ne gândim şi la varianta că este reţinută şi obligată să cerşească. Fetiţa asta nu e genul să nu se întoarcă acasă. Vom verifica toate înregistrările camerelor video şi poate vom identifica maşina din care a coborât dar şi pe bărbatul cu care era. Mă mir că poliţiştii se ocupă atât de superficial de acest caz”, a declarat Daniel Someşan.

Vivien Dragoş are înălţimea de 1,40 m, aproximativ 40 kg, părul şaten şi ochii verzi. În ziua când a dispărut a purtat o bluză violet, pantaloni de blugi în combinaţie cu tricou negru, pantofi albi, căciuliţă albă, jachetă în carouri roz cu negru. Cei care pot da relaţii cu privire la locul în care se găseşte fetiţa sunt rugaţi să sune imediat la una dintre numerele de telefon: 0752-503645 – Andrea Dragoş, 0741-104450 – Corina Stanciu sau la Poliţie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.