Prima amânare în procesul celor 4 traficanţi de droguri sătmăreni

droguri-satu-mare3
Procesul celor patru traficanţi de droguri sătmăreni trimişi în judecată de procurorii DIICOT a început cu o amânare. În şedinţa de luni, 7 octombrie magistraţii Tribunalului Satu Mare au dat curs cererii înaintate de avocaţii celor patru tineri, având ca obiect amânarea cazului pentru pregătirea apărării.

Daniel Gheorghe Sima (23 de ani), Vasile Sima (26 de ani), Mircea Vălean (23 de ani) şi Lorand Gyori (24 de ani) au fost trimişi în judecată pentru „iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup”. Dosarul cu numărul 4712/83/2013 a fost înregistrat la Tribunalul Satu Mare în data de 13 septembrie 2013.

Cei patru inculpaţi au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile în data de 12 iunie dar cinci zile mai târziu (17 iunie) Curtea de Apel Oradea i-a pus în libertate impunându-le doar interdicţia de a nu părăsi localitatea de domiciliu.

Vă reamintim că în luna iunie (2013) au fost efectuate un număr de cinci percheziţii domiciliare la locuinţele a cinci suspecţi şi s-au pus în executare cinci mandate de aducere. În urma percheziţiilor s-au ridicat 62 grame de cannabis, un pistol, un cântar electronic, două pipe pentru consum de droguri şi şapte telefoane mobile.

De asemenea, a fost desfășurată şi o acţiune de prindere în flagrant în camera Hotelului „Dora” de pe strada Ganea din Satu Mare. Cei doi traficanţi au fost găsiţi în compania a două tinere dintre care una minoră. Din camera de hotel oamenii legii au fost ridicate diferite cantităţi de droguri.

Următorul termen în acest proces a fost stabilit pe data de 4 noiembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.