Baschet: CSM Satu Mare a învins Universitatea CSM Oradea cu 55 la 67

baschet
Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au obţinut o victorie binemeritată în faţa fetelor de la Universitatea CSM Oradea într-un meci disputat azi, 8 octombrie pe terenul adversarelor. Partida a contat pentru prima etapă a Ligii Naţionale de baschet feminin.

La sfârşitul jocului tabela de marcaj arăta scorul de 55 la 67, în favoarea sătmărencelor. Fetele lui Peter Eles au luat un avans considerabil încă din primele două sferturi de joc, intrând la vestiare cu un avantaj substanţial de 17 puncte (24 la 41). După pauză orădencele au început să-şi revină reuşind să câştige sfertul al treilea cu scorul de 17 la 11, izbutind ca în ultimul sfert să se apropie la o distanţă de doar 5 puncte de echipa antrenată de Eles. În cele din urmă însă baschetbalistele de la CSM Satu Mare s-au distanţat de gazde câştigând meciul la o diferenţă de 12 puncte (55-67)
În următoarea etapă CSM Satu Mare va întâlni Olimpia CSU Braşov. Partida se va disputa sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 18.00 în sala LPS de pe strada Ady Endre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.