Directorul Teatrului de Nord, supărat pe „prietenii mei din oraş”

Sorin-Oros
După ce o parte din presa sătmăreană(susţine conducerea Teatrului) au primit comunicate de presă trunchiate de pe o adresă de e-mail ce nu aparţine Teatrului de Nord Satu Mare, directorul instituţiei Sorin Oros spune că va depista persoanele care se ocupă de asemenea practici, pe care le califică „de-a dreptul intolerabile”.

Comunicatele de presă la care face referire directorul teatrului sătmărean, potrivit propriilor declaraţii, conţineau programul parţial al spectacolelor din cadrul secţiei române a Teatrului de Nord Satu Mare.

Într-o conferinţă de presă susţinută azi, 7 octombrie în Sala „Studio” a Teatrului de Nord Satu Mare, Sorin Oros a anunţat că „aceasta este o chestiune făcută de prietenii mei din oraş, că am destul de mulţi dar voi încerca să fac ordine în această problemă. Comunicatul respectiv nu a fost trimis nici de Carmen Frăţilă şi nici de Mona Caiţa”.

Supărat pe cei pe care îi numeşte (fără să le dezvăluie identitatea) „prietenii mei din oraş”, Oros a declarat că este învinuit că urmează cursuri la Bucureşti care costă 80 de milioane de lei. „Tot prietenii mei din oraş au spus că merg la Bucureşti şi fac cursuri de 80 de milioane de lei. Vreau să vă spun că urmez cursuri de management care costă 4.000 de lei şi nu 80 de milioane”, spune directorul Teatrului de Nord.

Directorul instituţiei susţine că mai este învinuit de aceeaşi „prieteni” că ar lua bani pentru textele pe care le scrie pentru unele spectacole ce sunt jucate pe scena teatrului. „Textul spectacolului „Moartea albă” este scrisă de mine dar nu primesc bani pentru acest lucru. Este vorba despre un proiect în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului (DGASPC). Asta o spun pentru cei care susţin că eu scriu texte, îmi impun spectacolele să fie jucate pe scena teatrului”, explică Oros.

5 Comentarii la "Directorul Teatrului de Nord, supărat pe „prietenii mei din oraş”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.