TSD Satu Mare a vizitat din nou adăpostul de câini Free Life

TSD1
tsd3tsd2

Azi, 5 octombrie organizaţia municipală a TSD Satu Mare a realizat o acţiune de voluntariat la adăpostul de câini al asociaţiei Free Life. La acţiune au participat un număr de 25 de membri TSD, care au igienizat şi curăţat spaţiul aferent adăpostului, au vopsit porţile de acces, au tuns iarba şi au pregătit ţarcurile de câini şi cuştile pentru venirea iernii.

“Este a doua acţiune pe care o desfăşurăm la adăpostul de câini. Am ţinut să facem acţiunea de voluntariat azi întrucât vremea a fost foarte bună. Am promis la începutul săptămânii acesteia că vom ajuta adăpostul de câini cu o acţiune de voluntariat şi iată că ne-am ţinut promisiunea. Pe această cale facem un apel şi către iubitorii de câini să se implice activ în ajutarea centrului” a declarat preşedintele organizaţiei municipale a TSD, Ionut Bujor.

Totodată, acesta a mai precizat că TSD Satu Mare îşi va diversifica activitatea astfel încât să cuprindă o gamă cât mai largă de acţiuni specifice tineretului.
La actiunea de astăzi au participat şi preşedintele organizaţiei judetene a TSD, Raul Babţan şi preşedinta LTISD, Ioana Bran.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.