Au început „Zilele Medicale Sătmărene”

zilele-medicale-satmarene
Sala de conferinţe a Restaurantului „Romantic” din Satu Mare găzduieşte cea de-a X-a ediţie a „Zilelor Medicale Sătmărene” ce se desfăşoară în perioada 3-5 octombrie în oraşul nostru. Deschiderea festivă a evenimentului ştiinţific a avut loc azi, 3 octombrie cu începere de la ora 09.30.

La deschiderea lucrărilor dintre oficialităţi au participat prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef şi viceprimarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Radu Roca. La „Zilele Medicale Sătmărene” a fost invitat şi preşedintele Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Vasile Astărăstoae.

În luarea de cuvânt, preşedintele Colegiului Medicilor, filiala Satu Mare, dr. Călin Bumbuluţ a declarat că în cadrul evenimentului ştiinţific vor fi prezentate 55 de lucrări din diverse domenii medicale. La rândul său Astărăstoae a felicitat organizatorii evenimentului dar şi medicii prezenţi. „Vă apreciez că aveţi forţa de a susţine un sistem subfinanţat, bolnav, aflat în colaps. Aflându-vă aici transmiteţi un mesaj deosebit de important şi anume că vă dedicaţi cu suflet profesiei pe care o aveţi aşezând în centrul intereselor dumneavoastră pacientul”, a declarat Astărăstoae.

Pe parcursul celor trei zile medicii prezenţi la conferinţă vor dezbate probleme legate de chirurgia urologică, laparoscopie, chirurgia varicelor, oftalmologie, etc. La eveniment vor participa atât medici cu renume din ţară precum conf. dr. Manole Cojocaru de la Universitatea „Titu Maiorescu” din Bucureşti şi dr. Dorin Ana de la Catedra de Farmacologie din cadrul Universităţii „Victor Babeş” cât şi specialişti din Elveţia, Franţa, Ungaria şi Israel.

5 Comentarii la "Au început „Zilele Medicale Sătmărene”"

 1. adina   3 octombrie 2013 at 6:13 pm

  Sunteti varza toti dr din Satu Mare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ne provocati traume in momentul in care trebuie sa apelam la voi, nu a existat un dr care sa nu de-a de inteles ca daca nu ii dai bani, nu te trateaza!!!! Rusine !!Rusine !!!!

  Suntem nevoiti sa mergem la Cluj, Baia Mare chiar si in Ungaria, pe ca voi sunteti niste doctori neprofesionisti.

  Răspunde
 2. ALCIBIADE   3 octombrie 2013 at 8:44 pm

  aveti grija sa nu va intoxicati . este rusinos , chiar voi faceti reclama acestui local ?

  Răspunde
  • Revenger   3 octombrie 2013 at 9:13 pm

   Mai cacareaza dar cadru medical besinos si blenorigos nu ai valoare cat un cacat imprastiat! Alcibiade te roade ciuda se vede din toate comentariile tale. Mamicutza ta mai bine se caca decat sa faca un oligofren ca tine. Oricum doamne feri sa ma leg o data de chelia ta ca nu mai iti ramane nici rahatu din gaci, Bai sugaciule cand o sa ma suăpar sa te feri din calea mea ca pana acum te-am ioertat. Ultima data cand am dat fata in fata ai inceput sa plangi ca un tanc de 2 ani sa te iert. Amu vine vremea platii sa nu uiti tu escrocule!

   Răspunde
 3. ALCIBIADE   4 octombrie 2013 at 9:09 am

  cata cultura .

  Răspunde
 4. ALCIBIADE   4 octombrie 2013 at 9:33 am

  vezi ,daca na-i facut antirabic .

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.