Mazăre dezaprobă înăsprirea Codului Rutier

radu-mazare31_1

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, dezaprobă înăsprirea Codului Rutier şi consideră că România nu este încă sufocată de reguli, aşa cum se întâmplă cu majoritatea ţărilor europene şi nu vrea reguli şi sancţiuni ca în Europa.

“Sunt împotriva înăspririi oricăror reguli. Cred că România dacă reuşeşte să facă ceva trebuie să fie puţin altfel decât restul Europei care merge în genunchi. Nu vreau reguli ca în Europa şi sancţiuni ca în Europa. Dacă mă întrebaţi pe mine, sunt împotrivă. Pentru că toţi în Europa sunt disperaţi de la reguli financiare până la reguli rutiere şamd. Orice străin care ajunge în România zice: «Dar la voi încă se poate trăi». Ar fi trebuit să profităm de lucrul acesta, încă se poate trăi”, a declarat Radu Mazăre miercuri, la finalul şedinţei Consiliului Local, citat de corespondentul MEDIAFAX.

El a precizat că în cazul în care proiectul privind descentralizarea anumitor servicii ar intra în vigoare, iar Serviciul Poliţiei Rutiere ar trece în subordinea Consiliului Local, atunci ia în calcul să îmblânzească anumite prevederi, în măsura în care este posibil acest lucru.

Un Comentariu la "Mazăre dezaprobă înăsprirea Codului Rutier"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.