Cel mai puternic polițist din România

cmp

Competiția sportivă CEL MAI PUTERNIC POLITIST DIN ROMANIA s-a nascut la initiativa unor polisti din Satu Mare, membri ai Sindicatului National al Agentilor de Politie. Aceasta idee a fost pusa in aplicare intr-un parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne si cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare și a Primăriei Satu Mare. Competiția va avea loc sâmbătă, în municipul Satu Mare, la sala de sport a Clubului Sportiv Municipal de pe strada Ady Endre, începând cu ora 09:00 și se va desfășura pe tot parcursul zilei.

CEL MAI PUTERNIC POLIȚIST DIN ROMÎNIA este primul concurs de CROSSFIT organizat în țara noastră. De ce CROSSFIT? Am ales această ramură a fitnnes-ului deoarece îmbină elemente de anduranță, forță, viteză, putere, rapiditate ș.a.m.d. necesare activității zilnice a polițiștilor. În țara noastră, acest program de fitness este la inceput față de celelalte țări unde a cunoscut o dezvoltare rapidă, încă din 2003-2005. De aceea am invitat polițiști din mai multe țări care vor face o demonstrație, undeva spre mijlocul zilei, spre deliciul spectatorilor, care vor vedea în premieră ce înseamnă să vezi porfesioniști practicând acest sport.

Concursul este unul național, la care vor participa atât polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție din țară, cât și polițiști de frontieră, la cele două categorii de vârstă, de sub 35 ani și peste 35 ani.

Obiectivul organizării acestui concurs, cu ușile deschise pentru public, este de a atrage atenția asupra necesității pregătirii fizice a polițiștilor dar și pentru a arăta societății că Poliția Română și Poliția de Frontieră Română are capacitatea de a asigura un climat de ordine publică și că poate interveni eficient ori de câte ori vor exista amenințări la adresa valorilor sociale ocrotite de lege.

La acest eveniment sportiv a fost invitat și ministrul Radu Stroe, șeful Inspectoratului General al Poliției Române și Inspectoratul General al Poliției de Frontieră Române dar și reprezentanți ai autorităților locale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.