TDL Satu Mare va protesta împotriva noului Cod Rutier

adrian-cozma

Tinerii democrat-liberali din Satu Mare vor organiza joi, 3 octombrie de la ora 17.00 un protest în Piaţa 25 Octombrie împotriva adoptării proiectului legislativ de modificare a Codului Rutier. Anunţul a fost făcut azi, 1 octombrie de către preşedintele Organizaţiei Judeţene a TDL Satu Mare, avocatul Adrian Cozma.

Potrivit acestuia amenzile aplicate sunt exagerate şi nu ţin cont de de posibilităţile financiare ale românilor şi salariul minim pe economie. “În orice ţară democrată şi civilizată, la stabilirea unei sancţiuni se ţine cont de salariul minim pe economie şi în funcţie de asta se aplică amenda”, a subliniat liderul TDL satu Mare. În cadrul protestului de joi, tinerii democrat-liberali vor cere demisia ministrului Radu Stroe.

TDL Satu Mare, face un apel către deputaţii sătmăreni să i-a poziţie faţă de acest demers abuziv al Guvernului şi să lase la o parte interesele de partid şi să acţioneze pentru interesul cetăţenilor, care i-au trimis în Parlament.

Un Comentariu la "TDL Satu Mare va protesta împotriva noului Cod Rutier"

  1. Ahmad   5 octombrie 2013 at 5:03 pm

    cum nici tu nu ne demonstrezi cum o sa ne fie mai bine fara 🙂 nu spui exact cine o sa vina in locul lui Basescu, o sa te las pe tine sa exiplci, nu o sa asum.Mi se pare ca ai o parere foarte simplista despre sistem , iar din ce scrii am impresia ca esti si tinar. O scurta istorie a evolutiei sistemului la romani intii au fost legile, bune rele, au dat o structura de support. Cu timpul baietii au inceput sa-l populeze si sa-l controleze, prin favoruri catre puterea vremii. Apoi si-au dat seama ca e neproductiv ca sa trebuiasca sa-ti platesti ca sa-ti pastrezi locul si atunci au inceput sa cimenteze sistemul in asha fel incit sa nu poata fi schimbati asha repede Romania cred ca are cel mai puternic sistem prin care sa nu poti sa schimbi oameni, de jos pina hat sus. Treaba asta are si o parte buna, daca sa spunem ca pozitiile respective ar fi ocupate de oameni de buna credinta, ar fi mai greu de inlocuit, dar romanului nu-i rezista nimic, asha ca a fost populat in majoritate de oportunusti, care nu au nici un fel de interes sa plece nicaieri. Unii au ramas de pe vremea FSNului, altii sint de pe vremea PSDului, altii pusi de PNL si chiar pusi si de PDL. O data ce i-ai pus, nu ii mai scoti, ca altfel ai fi vazut ca dupa fiecare set de alegeri la vreo 2-3 ani, ai fi vazut pe pastea stinga o grada de vile care ushor cad in paragina, si pe partea dreapta rasarind noi vile. Pe scurt, asta’s fantezii ca Basescu sau Udrea sau cine vrei tu controleaza sistemul care fura . Sistemul are interesele lui si e format din unitati care au interese diferite si se duc catre poli diferiti. Singura shansa sa schimbi sistemul e sa-l scuturi din interior, sa pui reguli de performanta si verificare, nu face treaba zboara multi se gindesc la privatizare ca o rezolvare rapida, poate e, poate nu. Altii se gindesc la europenizarea sistemului, sperind ca in timp se europenizeaza si omul. Altii se gindesc ca-l scutura scuturind sistemul politic cu pietre sau caderi. Inca se dezbate

    Răspunde

Scrie un comentariu