ANAF organizează concurs pentru ocuparea posturilor la Direcţia Generală Antifraudă Fiscală

ANAF

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) organizează în data de 19 octombrie concurs pentru ocuparea unui număr de 1.181 posturi la Direcţia Generală Antifraudă Fiscală.

Condiţiile de participare la concurs sunt cele prevăzute de art. 54 din Legea nr 188/1999, republicată (r2), cu modificările şi completările ulterioare, pentru ocuparea funcţiilor publice. Concursul constă în trei etape: selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă şi interviul.

Proba scrisă se va desfăşura în data de 19 octombrie şi va consta în rezolvarea unor teste-grilă de către candidaţi. Pentru proba scrisă se testează cunoştinţele teoretice necesare ocupării funcţiilor publice pentru care se organizează concursul. Subiectele se stabilesc pe baza bibliografiei de concurs aprobată de preşedintele ANAF, astfel încât să se asigure verificarea capacităţii de analiză şi sinteză a candidaţilor, în concordanţă cu nivelul şi specificul funcţiilor publice pentru care se organizează concursul.

Regulamentul de desfăşurare a concursului sau examenului pentru ocuparea funcţiei publice specifice de inspector antifraudă din cadrul ANAF a fost aprobat prin Hotărârea Guvernului României nr. 677/2013.

Potenţialii candidaţi pot depune dosarele de înscriere la sediul Direcţiei generale a vămilor din strada Matei Millo nr. 13, sector 1, Bucureşti, în perioada 18 septembrie-2 octombrie 2013, în zilele lucrătoare, între orele 08.30 – 17.00 (luni – joi) şi 08.30 – 14.30 (vineri).

Mai multe informaţii pot fi obţinute accesând site-ul www.anaf.ro, secţiunea Anunţuri/Resurse Umane/Concurs Direcţia Generală Antifraudă Fiscală

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.