Dorel Coica doreşte să-i găsească o altă utilitate „Gropii lui Gyuszi”

groapa-gyuszi2
Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica cere părerea sătmărenilor în ceea ce priveşte transformarea spaţiului din faţa Magazinului „Someşul” cunoscut sătmărenilor sub denumirea de „Groapa lui Gyuszi”, într-unul util pentru locuitorii acestui oraş.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 28 septembrie edilul a subliniat faptul că sub scândurile gropii mişună şobolani care pun în pericol sănătatea copiilor (şi nu numai) care se joacă acolo. Primarul aşteaptă sugestiile sătmărenilor pe site-ul Primărie Satu Mare dar şi pe pagina sa de Facebook. „Şobolanii mişună sub acele scânduri. Gândiţi-vă ce s-ar întâmpla dacă un copil ar fi muşcat de şobolani. Pe de altă parte, calitatea lucrării lasă de dorit, având în vedere că scândurile s-au degradat într-un timp relativ scurt fiind nevoie de înlocuirea periodică a acestora. Cer părerea sătmărenilor pentru a-i găsi o utilitate acelei gropi. Poate facem acolo un patinoar în aer liber sau orice altceva”, a declarat primarul.

Dorel Coica spune că lemnul cu care a fost pavată acea groapă nu a fost adusă din Brazilia aşa cum a susţinut fostul primar, ci din Polonia „dar nu vreau să intru în detalii legate acest subiect”.

13 Comentarii la "Dorel Coica doreşte să-i găsească o altă utilitate „Gropii lui Gyuszi”"

 1. crow   29 septembrie 2013 at 11:37 am

  mai bine sa faca o dezinsectie,deratizare,decat sa bage bani in toate prostiile

  Răspunde
 2. vvvv   29 septembrie 2013 at 11:37 am

  Gheorghe, esti un mare prost si dobitoc!

  Răspunde
  • crow   29 septembrie 2013 at 11:37 am

   asa este

   Răspunde
  • Iris   29 septembrie 2013 at 12:31 pm

   Exact, gheorghe e foaaaaaarte prost saracul !

   Răspunde
 3. terente   29 septembrie 2013 at 12:28 pm

  e incet incet nu mai au ce fura baieti astea ce face unu 4 ani strica altu

  Răspunde
 4. gh. funar   29 septembrie 2013 at 12:46 pm

  Sa-l ingroape pe gheorghe in groapa aia si sa toarne beton peste el.

  Răspunde
  • demon   30 septembrie 2013 at 3:51 pm

   dar betonu sa fie si armat

   Răspunde
 5. satmarean   29 septembrie 2013 at 3:29 pm

  in loc sa se ocupe mai marii nostri de cele pentru care au fost alesi, printre care si al treilea pod peste Somes, centura Satu Mare…si mai stiu ei ce-au promis in perioada fagaduintei, mai degraba cauta sa bage bete in rotile celor care nu mai imping carul. Distragerea atentiei satmarenilor de la problemele importante ale viitorului orasului, pe lucruri mai puti nesemnificative.
  Dar daca crede ca e atat de important acest lucru, hai sa ne raspunda si din ce cauza sunt acei sobolani sub scanduri, de unde au aparut acolo? Inseamna ca mai sunt si alte focare de infectii de care nu prea este interesat!

  Răspunde
 6. satmarean   29 septembrie 2013 at 3:34 pm

  APEL CATRE SATMAREANUL.NET : "Satmareanul.net militeaza pentru exprimare civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta ANTISOCIALA, caracter RASIST sau XENOFOB. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare."- COMENTARIUL DE MAI SUS IN CE CATEGORIE SE REGASESTE?

  Răspunde
 7. Mariana   29 septembrie 2013 at 3:36 pm

  mai Gheorghe ,esti ghiolban mah,eu sunt romanca 100% dar pot sa-ti spun cu parere de rau ca ne faci de cacat pe noi romanii cu afirmatiile tale sovinistice !Ce dracu nu mai evoluati mai frate ,voi chiar nu stiti ca suntem in 2013?

  Răspunde
 8. joze   29 septembrie 2013 at 10:53 pm

  lasati groapa,dar adancitil si unpleti cu apa 🙂

  Răspunde
 9. vlad   30 septembrie 2013 at 4:20 am

  mai gheorghe inca nu ai realizat ca ceea ce propune coica este doar un pretext de a baga mai multi bani intrun anumit proiect din care sa mai poata fura si el ceva…la fel cum au facut-o si restul.

  Răspunde
 10. orasean   30 septembrie 2013 at 9:48 am

  Simplu, puneti iarba, flori, banci, va fi mult mai placut decit lemne putrezite. Si parintii si copiii se vor simti mai bine. Faceti toate astea fara ALTI bani, prin FLORISAL, care a cistigat pe viata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Răspunde

Scrie un comentariu