Dr. Paula Mare, reconfirmată în funcţia de preşedinte a OF PSD Satu Mare

paula-marepsd-sm1psd-sm2

În cadrul Conferinţei Judeţene a Organizaţiei de Femei Social Democrate Satu Mare ce s-a desfăşurat azi, 27 septembrie în sala de conferinţe a Muzeului Judeţean, dr. Paula Mare a fost reconfirmată în funcţia de preşedinte a femeilor PSD. Şedinţa de alegeri a avut loc de la ora 13.00.

La conferinţă au participat preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD, Mircea Govor, preşedintele executiv a Organizaţiei Municipale Satu Mare, dr. Radu Roca, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Pensionari a PSD, Aurel Vaşvari, președintele organizației județene de tineret, Raul Băbţan, președinta organizației municipale de femei, Manuela Rogoz, precum şi delegaţi ai Organizaţiilor locale a femeilor social democrate din judeţ.

În urma alegerilor, dr. Paula Mare a fost reconfirmată în funcţia de preşedinte a OF PSD Satu Mare. În luarea de cuvânt, preşedintele femeilor social democrate a mulţimit pentru încrederea care i s-a acordat spunând totodată că şi pe viitor organizaţia pe care o conduce se va implica în toate activităţile de partid.

În prezent, OF PSD are la nivel de judeţ 3.409 membre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.