Cătălin Predoiu a participat la o conferinţă la Satu Mare

conf-predoiuconf-predoiu
„Aspecte teoretice şi practice în aplicarea noului Cod de Procedură Civilă” a fost tema conferinţei organizate azi, 27 septembrie de Asociaţia Tinerilor Avocaţi din cadrul Baroului Satu Mare. La evenimentul organizat în sala de conferinţe a Hotelului „Astoria” a participat şi fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu.

La conferinţă au mai participat preşedintele şi vicepreşedintele Asociaţiei Tinerilor Avocaţi din Baroul Satu Mare, Ştefan Ressler, respectiv Adrian Cozma.

În deschiderea evenimentului, decanul Baroului Satu Mare, Mircea Lupşa a făcut o scurtă prezentare a modificărilor noului Cod de Procedură Civilă. În luarea de cuvânt, fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu a declarat că este foarte important să vadă impactul asupra profesiei de avocat a modificărilor pe care le-a adus în sistemul judiciar în perioada cât a deţinut portofoliul de ministru. „Am lăsat în urmă o reformă închegată şi un cadru legislativ coerent. Cu toate acestea punerea în aplicare a unor reglementări din păcate nu s-a făcut aşa cum trebuia”, a declarat Predoiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.