Sâmbătă este ziua marii curăţenii !

letsdoitromania
Sătmărenii sunt aşteptaţi să se înscrie la Ziua Curăţeniei Naţionale, cel mai mare proiect ecologic din România, acţiune ce se va desfăşura sâmbătă, 28 septembrie. Locul de întâlnire a voluntarilor va fi pe platoul din faţa Palatului Administrativ, sâmbătă dimineaţă la ora 08.00.

Voluntarii vor trebui să se înregistreze după care în intervalul orar 09.00-15.00 vor ieşi pe teren pe una din zonele indicate de organizatori. Zonele alese pentru curăşenie sunt: Amați-Rușeni, Ciuperceni, Pădurea Cionchești, Pădurea Noroieni, Vetiș-Oar, Petea-Dorolț, Mujdeni, Iojib şi malurile Someşului.

La fel ca în anii precedenţi organizatorii vor pune la dispoziţia voluntarilor mijloace de transport pentru a se putea deplasa direct la locaţiile unde vor trebui să facă curăţenie precum şi saci şi mănuşi pentru a colecta deşeurile. Voluntarii care deţin mijloace de transport personal şi doresc să participe în grupuri organizate (independente) pot să-şi aloce o zonă de curăţat telefonic sau prin e-mail până în data de 27 septembrie ora 18.00.

În ziua de 28 septembrie participanţii la acţiune se vor întâlni la ora 08.00 pe Platoul din Piaţa 25 Octombrie unde vor avea loc înscrierile, pentru ca la ora 09.00 toţi voluntarii să ajungă pe teren şi să înceapă marea curățenie.

Sătmărenii se pot înscrie la cel mai mare proiect de implicare socială din România la numerele de telefon: 0743-898889, 0741-684817, 0361-428100 sau la adresa de e-mail satu-mare@letsdoitromania.ro.

 

Un Comentariu la "Sâmbătă este ziua marii curăţenii !"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.