Lucrările de modernizare pe tronsonul Odoreu-Apa întârzie

Drum-(1)
Cu toate că autorităţile şi firmele responsabile de reabilitarea tronsonului Odoreu-Apa au promis că până cel târziu azi, 25 septembrie vor continua modernizarea drumului, lucrările continuă să întârzie.

Primarul Silviu Zetea a declarat pentru Sătmăreanul că în cursul zilei de azi s-au deplasat la Medieş subprefectul, Cristian Sasu, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef şi un reprezentant al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj pentru a asigura locuitori că lucrările vor începe cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare. Zetea spune că lucrările vor începe în zona Băbăşeştiului şi vor înainta spre Apa având în vedere faptul că tronsonul Băbăşeşti-Odoreu necesită o pregătire mult mai laborioasă. „Deoarece au apărut câteva neconformităţi în ceea ce priveşte modul de execuţie la fundaţia drumului dintre Băbăşeşti şi Odoreu, Tehnic Asist va prelua şi această parte a lucrării. Pregătirea pe acel tronson este mult mai laborioasă motiv pentru care lucrările de asfaltare vor începe în zona Băbăşeştiului şi vor înainta spre Apa şi paralel se va pregăti fundaţia pentru turnarea covorului asfaltic pe cealaltă parte. Eu zic că lucrările vor demara pe undeva la începutul săptămânii viitoare”, a declarat Zetea.

Vă reamintim că la întâlnirea din 13 septembrie de la Prefectură, reprezentanţii locuitorilor din Băbăşeşti, primarii din Odoreu (Dumitru Pop), Medieşu Aurit şi Apa (Mihai Apan) le-au dat ultimatum oficialităţilor şi firmelor executante spunând că dacă nu încep lucrările până la data stabilită (25 septembrie) vor bloca drumul. Cu toate astea azi a fost linişte iar pe tronsonul în cauză se putea circula în voie.

La vremea respectivă, şeful Serviciului de Întreţinere din cadrul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Cluj, Vasile Sabău a subliniat faptul că au fost semnalate anumite probleme legate de calitatea pietrei folosite la fundaţia drumului, fiind nevoie de efectuarea unei expertize de laborator în acest sens.

Un Comentariu la "Lucrările de modernizare pe tronsonul Odoreu-Apa întârzie"

  1. adina   26 septembrie 2013 at 7:04 am

    acestea sint rezultatele de amagire a oamenilor in decembrie anul trecut ,unde sa mai vazut ca peste piatra de pavaj sa se puna balastru .ei sint constienti de mizeria care au facuto si acum vor sa arunce inca o data praf in ochi oamenilor oare cine va plati risipa de bani publici facuti de acesti oameni ,ZETEA si STEF sint complici la mizeria facuta de silaghi pe acest drum organele competente ale statului ar trebui sa se autosesizeze si sa vada de unde au venit banii din campania anului trecut la acest rum nu cumva de la IORDACHE

    Răspunde

Scrie un comentariu