Jandarm sătmărean, judecat pentru lovirea unui bătrân

Jandarmi
Florian Eduard Chiş, jandarm în cadrul IJJ Satu Mare este cercetat într-un dosar de purtare abuzivă după ce a agresat un bărbat în faţa unui supermarket din Satu Mare. Dosarul a fost înregistrat pe data de 24 iulie 2013 la Tribunalul Militar Cluj-Napoca.

Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi  Satu Mare, apartamentul lui Florian Eduard Chiş, jandarmul judecat la Tribunalul Militar din Cluj-Napoca a fost prădat chiar cu o zi înainte de întâmplarea nefericită petrecută în parcarea supermarket-ului din Satu Mare. A doua zi, aflându-se la cumpărături acesta a văzut o persoană care îi umbla la uşa de la maşină. Cu nervii la pământ şi speriat că hoţii îl vor lăsa şi fără maşină acesta a tăbărât peste bătrânul care cel mai probabil a uitat unde şi-a lăsat autoturismul încercând să deschisă maşina jandarmului. Florian Chiş şi-a pus victima la pământ. În urma incidentului bătrânul a ajuns la spital cu un picior fracturat.

Până în prezent cauza a fost amânată de trei ori, la ultimul termen din data de 23 septembrie au fost audiaţi trei colegi ai jandarmului care au fost chemaţi la locul intervenţiei. Următorul termen în acest caz a fost stabilit pentru data de 7 octombrie. IJJ Satu Mare s-a constituit parte responsabilă civilmente în acest dosar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.