Jandarmii donează sânge

jandarmi-sange

Azi, 23 septembrie începând cu ora 08.30, un număr de 25 de jandarmi în frunte cu inspectorul şef al unităţii, colonelul Gheorghe Avram au răspuns apelului lansat de directorul Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare, dr. Doina Crişan şi s-au prezentat pentru a dona sânge, salvând în acest fel pe cei aflaţi în suferinţă. Campania de donare de sânge în care sunt implicaţi jandarmii sătmăreni se desfăşoară în perioada 23-25 septembrie.

Sub deviza „Un strop de sânge, o şansă la viaţă” jandarmii au înţeles să participe la această acţiune de ajutorare a semenilor noştri suferinzi. Astfel, până în prezent au răspuns apelului comenzii inspectoratului un număr de aproximativ 40 de cadre ale unităţii, care pe parcursul următoarelor zile, în funcţie de disponibilităţile programului de muncă se vor deplasa la Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare, unde după efectuarea analizelor preliminare li se va recolta sânge.

Această acţiune se înscrie în cadrul unei campanii umanitare iniţiată încă din anii trecuţi la nivelul Jandarmeriei Române, prin unităţile teritoriale, scopul fiind contribuţia indirectă a jandarmilor la salvarea vieţilor unor persoane aflate în suferinţă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.