Photo Shooting Days – evenimentul fotografic al anului, la Cluj

Photo-Shooting-Days--Cluj

Pe 25 si 26 septembrie, la Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca, va avea loc Photo Shooting Days, evenimentul naţional de artă fotografică.

Photo Shooting Days este integrat în cadrul Business Days Cluj şi este dedicat atât pasionaţilor de fotografie, cât şi specialiştilor din domeniu.

Tehnici de armonizare, analiza portofoliului de clienţi şi a echipamentului foto, tehnici de compoziţie şi artă fotografică, fotografia de la pasiune la business sunt doar unele dintre titlurile workshopurilor. Invitaţii care vor prezenta sesiunile de conferinţă şi workshop sunt Daniel Faluvegi, Mihail Ivan, Florin Creţu şi Mihai Deliman.

Cursurile de pregătire se vor încheia cu un examen ce constă în fotografierea unui fashion show. Prezentarea de modă este un eveniment de înaltă ţinută la care participă manechinele profesioniste de la Boom Models, expunându-şi creaţiile importanţi designeri vestimentari din zona Ardealului: David Corral, Giorgal, Casa de Moda Lucia Lux şi Magazinul Odin. Hairstylingul este asigurat de către Boudoir Studio  Prive, iar make-upul inedit de Cristina Bojan. La prezentare sunt aşteptaţi peste 150 de spectatori.

Înscrierile la acest eveniment se pot face până marţi, 24 septembrie, pe adresa contact@shootingdays.ro  sau la numarul de telefon 0769 67 00 01. Taxa de participare pentru toate cursurile şi workshopurile este de 200 RON, iar numărul cursanţilor este limitat.

Avantajul participării la Photo Shooting Days constă în dotarea unui mini-studio portabil, care conţine aparate de mare performanţă, ce pot fi utilizate de cursanţii care nu deţin instrumentele de lucru necesare.

Photo Shooting Days Cluj este organizat cu sprijinul partenerilor săi: Grand Hotel Italia, Malta Travel, TipRo, ACTORSTART.ro, CASTEL MEDIA GROUP, IOC, PHOTOSETUP, DAVID CORRAL, Boudoir Studio Prive, Giorgal, Boom Models, Magazinul Odin, Casa de Modă Lucia Lux, Bojan Cristina Ioana-Make-up .

Printre partenerii media ai acestei ediţii se numară: VinSiEu.ro, 24FUN, ClujLife, EVENIMENTE in Cluj, SATMAREANUL, Zile si Nopti,  CALENDAR EVENIMENTE, OrasulCluj.ro, Danciulea.ro, Asociaţia Artiştilor Fotografi din România, Teen Press, Metropotam.ro, Realitatea TV Cluj, Ziua de Cluj.

“Eficienţa în promovarea valorilor culturale şi artistice româneşti au transformat Photo Shooting Days într-o adevărată necesitate în fiecare oraş, iar evenimentul organizat la finalul fiecărui Curs de Artă Fotografică este un spectacol al scenei şi al sălii unde, cu sprijinul celor care se alatură proiectului, omagiem şi premiem reprezentanţi ai artei, consacraţi sau în consacrare”- Daniel Faluvegi, Preşedintele Asociaţiei Culturale L’Etoile.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.