Partidul Mişcarea Populară şi-a inaugurat sediul din Satu Mare

pmp2pmp1pmp3pmp5pmp4pmp6
Azi, 19 septembrie a avut loc inaugurarea sediului Partidului Mişcarea Populară (PMP) din Satu Mare. Sediul noii formaţiuni politice se găseşte pe Bulevardul Vasile Lucaciu, nr. 13.

La eveniment au participat preşedintele partidului, Eugen Tomac, Theodor Baconschi, Adrian Papahagi, Cristian Petrescu dar şi reprezentanţi ai Mişcării Populare din judeţele Maramureş, Bihor şi Sălaj, respectiv membrii şi simpatizanţi ai PMP din judeţul nostru. Totodată, la sediul noului partid din Satu Mare a venit şi primarul municipiului, reşedinţă de judeţ dr. Dorel Coica pentru a ura succes noii formaţiuni politice. „Sunt aici în calitate de primar şi de medic, coleg de breaslă cu doamna doctor Laura Bota. Aţi ales ca preşedinte o adevărată doamnă. Doresc ca pe viitor să avem o bună colaborare corectă, colegială”, a declarat Coica.

În alocuţiunea susţinută după tăierea panglicii inaugurale, preşedintele filialei Satu Mare a PMP, dr. Laura Bota a declarat că „suntem un partid care şi-a propus să facă altfel de politică, care să nu mai dezamăgească prin promisiuni deşarte, neacoperite. În Satu Mare populaţia a devenit confuză, sătulă de atât de multe vorbe goale. Oamenii se încruntă când aud de politicieni. De aici este punctul nostru de plecare. Vom deveni cel mai important partid de pe partea dreaptă a eşicherului politic”.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac a declarat în luarea în de cuvânt că partidul pe care o reprezintă „s-a născut pe valul de aşteptări a românilor”. În opinia liderului PMP „românii doresc altfel de oameni politici. Vor bunăstare, prosperitate şi liberă iniţiativă iar PMP porneşte la drum cu convingerea că putem construi o forţă de dreapta care să reunească oameni oneşti şi de valoare. PMP este partidul care doreşte să ducă mai departe reformele începute de preşedintele Băsescu. Suntem un partid care vom face istorie pe scena politică din România”.

În luarea de cuvânt, Adrian Papahagi i-a invitat alături de PMP pe toţi cei „care s-au săturat de cultura blatului să vină alături de noi! Toţi ce care se cred băsişti adevăraţi să vină alături de partidul Mişcarea Populară! Cine s-a săturat de România de tranziţie, să vină alături de noi! Cine vrea dreapta adevărată, să vină alături de noi!”.

Baconschi a declarat că PMP doreşte construirea unei Românii adevărate, a meritului „şi pentru asta avem nevoie să construim o alternativă faţă de USL, care de altfel, este o coaliţie contra naturii. Doamna Laura Bota şi-a constituit la Satu Mare o echipă de oameni foarte hotărâţi. Trebuie să facem şi din sătmăreni un vârf de lance a românilor către occident”.

Secretarul partidului, Cristian Petrescu a declarat că dr. Laura Bota a fost desemnată să coordoneze filialele PMP din regiunea de nord-vest a ţării.

Potrivit Laurei Bota, PMP Satu Mare are filiale în toate localităţile şi peste 2.000 de membrii în judeţ. Mai trebuie spus că în cursul zilei de luni, 16 septembrie, Tribunalul Bucureşti a admis cererea de înregistrare a PMP ca partid politic. „În viitor vom participa la toate competiţiile electorale iar alegerea candidaţilor se va face în urma unui scrutin intern”,a declarat Eugen Tomac.

7 Comentarii la "Partidul Mişcarea Populară şi-a inaugurat sediul din Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.