Tinerii liberali sătmăreni au participat la şcoala politică de la Bobald

pnl-satu-mare

Weekend-ul trecut, la Bobald, a avut loc „Şcoala Politică” organizată de Tineretul Naţional Liberal (TNL) Satu Mare. Evenimentul s-a desfăşurat pe parcursul a trei zile, în cadrul cărora au avut loc mai multe seminarii şi team building-uri.

Alături de tinerii liberali la eveniment au participat Ovidiu Silaghi, preşedintele Partidului Naţional Liberal Filiala Satu Mare, Adrian Ştef preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL, Dorina Grunfeld preşedintele Oganizaţiei Judeţene a Femeilor Liberale, alături de academician dr. Virgil Enătescu, directorul Centrului de Creaţie, Felician Pop şi directorul Muzeului Judeţean Satu Mare, Liviu Marta care au susţinut seminarii pentru tinerii liberali.

Ovidiu Silaghi i-a felicitat pe tineri pentru buna organizare şi le-a prezentat pe scurt importanţa tinerilor în politică şi de ce este necesară implicarea tineretului în politica curentă. Adrian Ştef a ţinut să prezinte modul prin care un tânăr poate avansa pe plan politic, având în vedere că şi el, la rândul său, a pornit din rândurile tineretului fiind prim-vicepreşedinte în Biroul Naţional al TNL.

Apoi, academicianul dr. Virgil Enătescu a susţinut un seminar având ca temă „Importanţa tinerilor în cadrul unei campanii electorale”, Felician Pop le-a arătat cum trebuie să fie „Imaginea omului politic de azi”, iar directorul Liviu Marta le-a prezentat un scurt material despre „Situl Arheologic Bobald”. Scopul acestei şcoli politice a fost şi pregătirea tinerilor liberali pentru viitoarele campanii electoarale.

 

Un Comentariu la "Tinerii liberali sătmăreni au participat la şcoala politică de la Bobald"

  1. Lia   17 septembrie 2013 at 8:22 pm

    Au ce invata tinerii de la TNL de la dl Adrian Stef, un exemplu „incontestabil” de politician „integru”. Nu stiu cum de inca Dl Stef isi mai arata fata surazand pe la evenimente de acest gen, ar trebui sa-i fie rusine anchetat fiind de DNA pt complicitate cu Ovidiu Silaghi, nasu-sau: http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-15413216-presedintele-satu-mare-adrian-stef-pnl-audiat-dna-dosarul-lui-ovidiu-silaghi.htm
    Dragi tineri liberali si Satmareni de pretutindeni, informati-va mai mult cu privire la modelele voastre policite sau alesii vostri. Caci cu astfel de penali ca dl Stef si Silaghi nu o sa ajungeti niciodata departe! Satmareanule, astfel de oameni nu merita bagati in seama si scosi in fata! O zi buna!

    Răspunde

Scrie un comentariu