Programul „Cornul şi laptele” demarează fără întârzieri în judeţul Satu Mare

Cornul-si-laptele
În cadrul programului „Cornul şi laptele”, de mâine (marţi, 17 septembrie) începe repartiţia în şcoli a produselor lactate şi de panificaţie. Laptele va fi furnizat de firma SC Simultan Food 2011 SRL, iar a cornurile de firmele SC Varga Quatro SRL, pentru loturile I, II, III şi SC Trans Tur Tăşnad pentru lotul IV.

Programul „Cornul și laptele” se adresează copiilor din clasele 0-VIII şi celor din învăţământul preşcolar. În judeţul Satu Mare sunt incluşi în program un număr de 38.740 de copii, după cum urmează: lotul I (Satu Mare): 17.612 copii, lotul II (Carei): 6.707 copii, lotul III (Oaş): 8.394 copii, iar lotul IV (Tăşnad): 6.027 copii.

Finanţarea programului este asigurată din fonduri de la bugetul de stat din sume defalcate din TVA pentru cheltuieli descentralizate la nivelul judeţelor. Procedura de achiziţie a fost derulată de Consiliul Judeţean Satu Mare. Valoarea estimată a produselor lactate este de 3,602,820 lei fără TVA, iar valoarea produselor de panificaţie de 1,859,520 lei fără TVA.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.