“Mesaje” pentru 2033

castelul-karoly
Muzeul Municipal Carei și Direcția de Cultură, Sport și Turism din localitate cu sprijinul firmei SC Steiger SRL invită pe toţi cei interesaţi să participe la campania “Cutia timpului”, un proiect al cărui iniţiatori s-au gândit să “conserve” imaginea oraşului de azi … pentru generaţiile viitoare.

Obiectele, fotografiile, documentele, desenele, vederile, CD-urile, etc., care au legătură cu vreo persoană, cu familia acestuia ori cu municipiul Carei și sunt actuale (din perioada 2010-2013), organizatorii îl vor așeza în “Cutia timpului”, unde va poposi 20 de ani. „Capsula” va fi depozitată într-un loc marcat în Parcul Dendrologic din Carei.

Toți cei care doresc să trimită mesaje spre viitor sunt rugați să se prezinte la Muzeul Municipal Carei situat în Castelul Károlyi, Bulevardul 25 Octombrie, nr. 1 sau la biroul Direcției de Cultură, Sport și Turism Carei, din incinta castelului, sala 26, până la data de 30 septembrie 2013. Alte informații pot fi obţinute la numărul de telefon: 0261.864.981.
Nu se primesc jucării sau obiecte voluminoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.