Amalia Tătăran a câştigat titlul de campioană naţională

Amalia-Tataran
Amalia Tătăran de la CS Satu Mare a cucerit cel de-al IV-lea titlu de campioană naţională la individual. Competiţia a avut loc azi, 16 septembrie în Sala de scrimă „Alexandru Csipler”.
36 de spadasine de la mai multe cluburi din ţară printre care şi de la CS Satu Mare au luptat azi pentru a cuceri titlul de campion naţional de spadă feminin la juniori-individual. Amalia Tătăran a demonstrat încă o dată că este cea mai bună din România la această probă.

Spadasina noastră a întâlnit-o în semifinale pe Alexandra Deciu de la Craiova pe care a învins-o cu 15 la 10. În finală s-a luptat cu Claudia Năboiu, tot de la Craiova de care a reuşit să treacă cu 15 la 11, asigurându-şi astfel titlul naţional.

Campionatele Naţionale de juniori continuă marţi, 17 septembrie cu proba pe echipe la spadă feminin. În competiţie s-au înscris opt echipe printre care şi două de la CS Satu Mare, 1 şi 2, alcătuite din: Amalia Tătăran, Bianca Oros, Sandra Pop şi Csilla Nagy (CS Satu Mare 1), respectiv: Teodora Drăguşin, Teodora Coste şi Amarillis Pallai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.