Peste 350 de locuri de muncă vacante în judeţ (vezi lista)

textiliste_satu_mare
Potrivit evidenţelor Compartimentului Programe şi Analiza Pieţei Muncii din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare, la ora actuală în judeţ sunt disponibile un număr de 351 de locuri de muncă. Aşa cum era de aşteptat, cea mai bogată oferă în ceea ce priveşte locurile de muncă vacante (311) se găseşte în municipiul, reşedinţă de judeţ.

Angajatorii din Carei au scos la bătaie 26 locuri de muncă iar cei din Tăşnad 8 slujbe. Din aceleaşi evidenţe ale AJOFM Satu Mare reiese că în Negreşti-Oaş se caută doi ospătari iar în Ardud şi Turţ angajatorii nu au semnalat niciun loc de muncă disponibil. Revenind la municipiul, reşedinţă de judeţ trebuie spus că şi de această dată cea mai bogată ofertă se găseşte în domeniul industriei textile.

Sătmărenii care doresc să-şi încerce norocul în afara graniţelor ţării trebuie să ştie că cea mai bogată ofertă vine din partea Ungariei. Astfel, vecinii noştri maghiari caută 75 de şoferi de TIR. De asemenea, maltezii caută zece îngrijitori de clădiri iar Marea Britanie oferă trei locuri de muncă pentru asistenţii medicali. Totodată, în Norvegia se caută un bucătar de preparate indiene, în Irlanda şase specialişti în domeniul software, în Germania patru operatori mase plastice iar belgienii oferă slujbe pentru un manager de proiect, un analist programator, un expert în eficienţa energetică a vehiculelor, respectiv un specialist în sisteme de trafic.

Click aici pentru a vedea lista completa a posturilor vacante

 

Un Comentariu la "Peste 350 de locuri de muncă vacante în judeţ (vezi lista)"

  1. Pingback: 17 septembrie 2013. România dezbate. Care este părerea ta? | Țara oașului

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.