Doru Tukacs a scăpat de arest

Tukacs
Interlopul sătmărean Doru Tukacs, reţinut de poliţişti joi, 12 septembrie pentru şantaj a scăpat de arestul preventiv, instanţa impunându-i doar interdicţia de a nu părăsi localitatea timp de 30 de zile. Acesta a fost reţinut pentru că şi-a şantajat fosta concubină, cerându-i 100.000 de euro şi custodia copilului.

Din cauza problemelor pe care le avea cu justiţia Tukacs şi-a trecut toate bunurile pe numele fostei concubine însă după ce acesta a ieşit de la închisoare femeia nici nu a mai vrut să audă de el. După ce a fost pus în libertate de Curtea de Apel Oradea, Tukacs şi-a cerut bunurile înapoi însă femeia a refuzat. Acesta a început să o ameninţe pe femeie spunând că o omoară dacă nu îi dă 100.000 de euro dar şi custodia copilului.

Potrivit unor surse interlopul s-ar fi plâns că ar fi pierdut o sumă importantă de bani deoarece în perioada cât a stat după gratii fosta concubină i-ar fi vândut o parte din proprietăţi.
Speriată, femeia a depus plângere la Poliţie iar în după-amiaza zilei de joi Tukacs a fost reţinut fiind luat dintr-un restaurant de poliţişti. Acesta a fost prezentat azi, 13 septembrie instanţei însă magistraţii i-au impus doar interdicţia de a nu părăsi localitatea.

Un Comentariu la "Doru Tukacs a scăpat de arest"

  1. Razvan   16 septembrie 2013 at 10:13 am

    care a fost "curata" care a respins arestarea preventiva ? cum o fi numele acestei muieri magistrat ?

    Răspunde

Scrie un comentariu