De ziua lor, pompierii sătmăreni și-au demonstrat priceperea (galerie foto)

ziua-pompierilor1ziua-pompierilor2ziua-pompierilor3 ziua-pompierilor4 ziua-pompierilor5 ziua-pompierilor6 ziua-pompierilor7
Cu ocazia zilei lor, pompierii sătmăreni au organizat azi, 13 septembrie o serie de acţiuni în Piaţa 25 Octombrie din Centrul Nou al municipiului Satu Mare. La evenimentele dedicate acestei zile dintre autorităţi au participat prefectul Eugeniu Avram, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef şi viceprimarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Radu Roca.

La sărbătoarea pompierilor au mai participat directori de instituţii, primari de localităţi, o delegaţie din Ungaria dar şi numeroşi sătmăreni. După luările de cuvânt şi acordarea unor diplome şi plachete onorifice au urmat demonstraţiile care au fost foarte apreciate de către cei prezenţi.

În cadrul demonstraţiilor pompierii au prezentat un exerciţiu de descarcerare a unor victime blocate într-o maşină implicată într-un accident de circulaţie, stingerea unui incendiu dar şi salvarea de la înălţime cu ajutorul maşinii cu scară mobilă.

Un Comentariu la "De ziua lor, pompierii sătmăreni și-au demonstrat priceperea (galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.