Miting împotriva eutanasierii câinilor fără stăpân, la Satu Mare

miting
Sătmărenii sunt aşteptaţi sâmbătă, 14 septembrie la un miting de protest împotriva noii legi adoptate de Parlamentul României cu privire la eutanasierea câinilor comunitari. Iniţiativa vine din partea reprezentanţilor şi voluntarilor din cadrul asociaţiilor de protecţie a animalelor din judeţul Satu Mare.

Iubitorii de animale sunt aşteptaţi sâmbătă, la ora 16.00 în Grădina Romei de unde vor mărşălui până în faţa Palatului Administrativ şi înapoi.

Vă reamintim că legea în cauză prevede că maidanezii pot să stea 14 zile lucrătoare în adăposturi, perioadă în care pot fi revendicaţi sau adoptaţi. Dacă până la expirarea acestui termen nu sunt adoptaţi, câinii fără stăpân vor fi eutanasiaţi.

7 Comentarii la "Miting împotriva eutanasierii câinilor fără stăpân, la Satu Mare"

 1. George   12 septembrie 2013 at 11:23 am

  La ce sunt folositori caini maidanezi? Doar mizerie fac si pe langa asta mai musca si oameni. Cei care merg la miting mai bine ar infie ei caini sa ii tina pe bani lor nu sa ii ia acasa 1 zi si apoi sa le dea drumu din nou pe strada. Ar trebui sa le fie rusine la cei care participa la protest si iau caini de la adapost ca sa le dea drumul pe strada!!!!

  Răspunde
 2. ALCIBIADE   12 septembrie 2013 at 5:00 pm

  uluitor .

  Răspunde
 3. GABOR BAC   12 septembrie 2013 at 6:26 pm

  la ce sant folosite si medici si cei de la primarie finante ca nici iei nu fac nimic si puscariasi de ce sant tinute din bani nostri

  Răspunde
 4. Mentha   13 septembrie 2013 at 10:02 am

  Astai slogan ,,Am dreptu la viata" si fetita de 4 ani pe care l-a ucis niste caini maidanezi ea nu a avut drept la viata??? Eu cred ca fetita a avut mai mult drep decat o caine… Nu am nimica cu cainii care au stapan… dar maidanezii, fui la groapa cu ei!!!

  Răspunde
 5. Viorel   13 septembrie 2013 at 1:25 pm

  nu doar BA eutanasiei, ci dupa eutanasie dati la lupi !

  Răspunde
 6. ALCIBIADE   13 septembrie 2013 at 4:14 pm

  sa lati cu voi su fotografia lui IONUT .

  \\\\

  Răspunde
 7. Vincze Zsolt   14 septembrie 2013 at 8:29 pm

  S-a intamplat in tara asta atea crime cu cruzime facuti de oameni care si-au omorat propriul copil si sunt anual sute de cazuri care apar la stiri in reportaje de 1 min si dupa reportaj multi ramanem iar indiferenti ne uitam mai departe de parca nimic nu s-ar fii intamplat a fost acest caz cu copilul de 4 ani un caz nefericit intradevar si condoleante familiei dar sa nu uitam ce cautau acei copii de 6 si 4 ani singuri intro zona parasita cei care vb au vazut pe unde se jucau acei copii ? Eu daca o sa fiu parinte nu o sa imi las copilul de partu ani sa umble singur ore intregi si sa se joace intro astfel de loc parasit ! Acei caini care l-au atacat inca nu se stie din ce cauza pe copii au avut instinctul de asi apara teritoriul s-au refugiat probabil in aceasta zona pe care cainii din instinct o apara ! Nu uitati nu vreau nici eu sa fie cineva omorat de cainii comunitari dar nu se ajungea in situatia asta daca banii primiti pentru acest scop de la stat adica banii nostrii erau folositi pentru cainii comunitari si nu pentru masini de lux ! Inainte sa omoram acesti caini nevinovati de ce nu e tras nimeni la raspundere ca nu si-au facut treaba ani intregi ? De ce alte asociatii cu munca si fara sprijin din partea statului pot sa ii ofere un adapost si sa ii adopte catre un stapan ? Dupa voi acest masacru este o rezolvare ? Este inca un pretext de a se inbogatii niste oameni cu functii mari !

  Răspunde

Scrie un comentariu