O delegaţie a pensionarilor gălăţeni, în vizită la Satu Mare

pensionari-galati
Asociaţia Judeţeană a Pensionarilor (AJP) Satu Mare a primit azi, 11 septembrie vizita unei delegaţii alcătuită din 20 de vârstnici din Galaţi. Întâlnirea s-a desfăşurat în prezenţa autorităţilor locale şi judeţene în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ.

La întâlnirea cu pensionarii au participat prefectul Eugeniu Avram, vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Mircea Govor, viceprimarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Radu Roca, preşedintele AJP Satu Mare, Mircea Marian dar şi câţiva membrii din cadrul asociaţiei sătmărene.

În luarea de cuvânt reprezentanţii delegaţiei din Galaţi şi-au manifestat mulţumirea faţă de modul în care au fost primiţi la Satu Mare. Pensionarii gălăţeni vor sta în judeţul nostru patru zile perioadă în care vor efectua o serie de excursii dar şi întâlniri în cadrul cărora vor dezbate problemele cu care se confruntă la nivelul asociaţiilor judeţene pe care le reprezintă.

Un Comentariu la "O delegaţie a pensionarilor gălăţeni, în vizită la Satu Mare"

  1. ALCIBIADE   12 septembrie 2013 at 8:36 am

    SPER CA GHID(usul) MARIAN SA NU FI OMIS DIN PROGRAM ZONA CUBIC , STADIONUL UNIO , BLOCURILE DE PE ION GHICA SI OSTROVULUI , HOTEL DACIA , CASA CU PROPTELE DE PE STEFAN CEL MARE SI ADAPOSTURILE DE CAINI . SA NU OMITETI SA NE SPUNETI CAT A COSTAT EXCURSIA SI CINE PLATESTE .

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.