Peste 45 de jandarmi la meciul dintre Olimpia Satu Mare şi Universitatea Craiova

stadion-olimpia

Peste 45 de jandarmi sătmăreni vor asigura măsurile de ordine la meciul dintre FC Olimpia şi FC Universitatea Craiova, partidă ce se va disputa sâmbătă, 7 septembrie de la ora 11.00. Meciul se va juca pe stadionul Olimpia din Satu Mare.

Jandarmii vor asigura condiţiile de securitate pentru participanţii la această manifestare sportivă, vor acţiona pentru prevenirea fenomenului infracţional, intervenind în cazul tulburării ordinii publice şi vor oferi sprijin participanţilor în toate situaţiile în care vor fi solicitaţi. Dispozitivul de control la accesul în stadion, îndrumarea şi supravegherea suporterilor este asigurat de agenţi ai unei firme private de securitate, accesul publicului în stadion fiind permis începând cu ora 09.00.

Totodată, Jandarmeria Satu Mare atrage atenţia conducătorilor auto că sâmbătă, în intervalul orar 10.00-14.00, nu vor putea circula pe străzile Arenei Luceafărului, Parcului şi Ion Neculce în schimb circulaţia auto va fi dirijată pe străzile Crişan, Grigore Ureche şi Fabricii.

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Satu Mare reaminteşte spectatorilor că este interzis:

-să introducă în stadion băuturi alcoolice, petarde, fumigene, torţe, arme ori alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenţă

-să afişeze inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică

-să arunce cu obiecte în teren sau în direcţia altor spectatori

-să sară gardul care delimitează spaţiul de joc sau să intre pe spaţiul de joc

-să împiedice acţiunea forţelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.

Un Comentariu la "Peste 45 de jandarmi la meciul dintre Olimpia Satu Mare şi Universitatea Craiova"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.